האם אני משתגעת? דחוף!!!

RegiKo

New member
האם אני משתגעת? דחוף!!!

היום הייתי אצל פרופ׳ כארפ ואמרתי לו שאני בהריון שבוע 5+2. הוא ישר שלח אותי לבדיקת דופק!!!!
עד כמה שאני יודעת בשבוע כזה לא רואים דופק, אפילו הבחורה מהאולטרסאונד הייתה בשוק.
באולטרסאונד ראו שק הריון ועובר בגודל 3 מ״מ, ועוד הפעם היא אמרה לי שזה תקין לא לראות דופק. כשחזרתי אליו ואמרתי שלא ראו דופק הוא מלמל משהו בסגנון ״ב3 מ״מ כבר צריך לראות דופק״....
מה קורה פה? אני משתגעת? או שהוא לגמרי יצא לא בסדר פה????

זה לגמרי נורמלי שלא רואים דופק

אני עשיתי US ראשון בדיוק באותו שלב ולא ראו דופק. קבעתי בדיקה שנייה לשבוע 8 והכל היה תקין.
ואני בשוק מההערה של הרופא, כ"כ חסר רגישות!!

RegiKo

New member
כן גם לי זה היה מוזר...

היית צריכה לראות את המבט של הפקידה שקיבלה אותי באולטרסאונד ואת זאת שעשתה לי אותו, הן אמרו ״מה הוא מצפה לראות???״
אוף לא בא לי לחזור אליו...

ומה לגבי רופא אחר?

לא מכירה אותו ולא יודעת אם יש סיבה מיוחדת שאת אצלו, אבל אם את מרגישה שלא בא לך לחזור לרופא שלך - אני בעד למצוא רופא שתרגישי איתו בנוח.
מקווה שבבדיקה הבאה יראו עוברצ'יק מפותח ודופק תקין

RegiKo

New member
הוא לא הרופא הקבוע שלי

יש לי רופאה קבועה שאני מאוד אוהבת. הוא פשוט מומחה בהפלות חוזרות (שאני בכלל לא בטוחה שאני מתאימה להגדרה הזאת)... אז אני הולכת אליו.

אני מקווה שזה היה לפחות בחינם

לא אמור להיות דופק כל כך מוקדם. נשמי עמוק ועוד שבוע וחצי בדיקה חוזרת. אולי אצל מישהו אחר?

רונית 294

New member
איזה שטויות!!! רופא אידיוט.

תמתיני לשבוע 8 כדי לבדוק דופק. לא לפניי. לפחות בשבוע 7.

RegiKo

New member
כן זה גם מה שהרופאה שלי אמרה לי...

אוף איזה פוץ!

לי זה קרה עם רופא פחות מכובד מפרופ' כארפ

היה לו א.ס. במרפאה ואפילו הייתי כבר בשבוע 6. הוא מדד איזה משהו ואמר שהעובר קטן מידי בשבוע לגיל ההריון. הייתי בטוחה שגם ההריון הזה לא יתקדם. הייתי אחרי שתי הפלות והתעקשתי להגיע סוף סוף למומחה להריון בסיכון. כשהייתי אצלו כמה ימים אח"כ הוא ביטל לחלוטין את התוצאה ואמר שבשבוע כ"כ מוקדם אי אפשר למדוד את העובר בצורה מדוייקת. עכשיו אני בשבוע 25.

RegiKo

New member
אוף עם הרופאים האלה...

תוכלי לשתף לאיזה רופא בסוף הלכת?

אליהו רימון

בחרתי מהאפשרויות שהיו לי דרך הקופה. הוא מנהל המרפאה להריון בסיכון באיכילוב. קופרמינץ הוא ראש הפרמידה שם לדעתי, אז אני מניחה שהוא בוודאי משפיע על איך שאר הרופאים חושבים - לשיקולך.
הוא יבשושי במיוחד אז לא לצפות ליותר מדי בתחום האמפתיה. למרות האדישות, תמיד נענה לבקשותי לבדיקות שונות שרציתי.

שירהד1

Member
מנהל
אני משתגעת!-

מה יש לבנות מהכארפ הזה?! מה כולן מתלהבות ממנו והולכות אליו?
תכלס, אין דבר כזה מומחה בהפלות חוזרות. שיפסיקו לבלבל את המוח. די עם זה כבר! בנות במצוקה חושבות שהכארפ הזה ואישתו המטורללת יוכלו לסייע.
אני כבר מתחרפנת מזה!
ובדיקת דופק- לא לפני שבוע 7-8.

בדיקות ובירור הפלות יכול לעשות גם רופא/ה אחר, ופרגניל- יכול לתת כל רופא.
אין לו מה להציע, כי אין מה להציע, אלא אם כן יש ממצאים רפואיים וניתן לטפל במשהו.

אני מאחלת לך הריון תקין, ושתהיי מטופלת אצל רופא/ה שלא מוציא אותך מהדעת.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

RegiKo

New member
לא מתלהבת ממנו בכלל

אני פשוט קבעתי תור למרפאה להפלות חוזרות בשיבא, לא היה לי מושג מי יהיה הרופא... מי זאת אשתו? סקרנת אותי...

הרופאה הקבועה שלי דווקא אחלה, היא בכלל לא הייתה בטוחה שמכבי יתנו לי התחייבות לביקור במרפאה בשיבא אבל החליטה לנסות בכל מקרה כי חשבה שאולי יהיה להם רעיון לגבי הבעיה אצלי... וככל שהזמן עובר אני מבינה שכנראה לא נדע לעולם...

שירהד1

Member
מנהל
אני לא מכירה אותה בכלל,

ורק דיברתי איתה בטלפון,אבל כל מי שנתקלת בה, טלפונית או פנים לפנים, מתחלחלת מחוסר האמפטיה, מהאמירות הנוקבות והקשות שלה, מהלחץ שלה שכבר תגיעי, כי בעלה הרי הוא כל יכול, ובטוח הוא יכול לעזור לך. בטוח. את מבינה?
ואם חלילה את מבטלת- היא רודפת אותך ומנדנדת ונוזפת בך על כך שביטלת (גם אם זה כמה ימים לפני התור, וממש לא ברגע האחרון...).
ולא עוזר שאת כועסת עליה בחזרה, ושואלת אותה מאיפה עזות המצח להבטיח הבטחות לאישה במצוקה, שבכלל לא בטוח שניתן לקיים.

וגם אני במקצוע טיפולי. וגם לי יש ביטולים. ואני בחיים לא מבטיחה הבטחות שאני לא יכולה לקיים. ואני לא כועסת אם יש ביטולים. כי ככה זה אנשים. ומותר להם להתחרט. ומותר להם לפנות לגורמים מקצועיים אחרים. ובחיים שלי אני לא אנצל מצוקת אנשים שפונים אליי. ותמיד אנסה להיות כמה שיותר מקצועית ואמפטית ונעימה.

זהו. שאלת. אז עניתי:) סליחה שיצא ארוך קצת (אגב- כל ההתנהלות הזו שלה היא תמיד כזו. זה לא היה קשור אליי באופן אישי או משהו כזה).

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

RegiKo

New member
וואו!!!

חתיכת נבלה! אני מניחה שהיא מציקה לבנות שבאות אליו באופן פרטי...
בכל מקרה אני אדבר עם הרופאה שלי השבוע לגביו ונראה איך ממשיכים...

למעלה