האם אני נורמלית ???

niris

New member
האם אני נורמלית ???

התלבטתי רבות האם לכתוב את אשר על ליבי, וכמובן איפה לכתוב. בפורום פוריות, בהריון אחרי טיפולים או כאן. למי שלא זוכר: נכנסתי להריון אחרי טיפולים והפלתי בשבוע 8.5 לאחר העלמות דופק. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. חודש אחרי ההפלה, עברתי שוב טיפול ונכנסנו להריון. כרגע בשבוע 17. שקיפות וסקירה תקינות. אך, אני בבית כמעט מתחילת ההריון, למעט שבועיים של עבודה. ואצטרך להיות בשמירה עד סופו !!! הכל בגלל דימומים, חשד למחיצה ברחם, חשד להיפרדות שליה כרונית.... ואני בהיסטריה. אין לילה שלם של שינה, כל הזמן המחשבות מטרידות אותי. אפילו עכשיו, שבסה"כ לא עשיתי US שבוע, אני כבר חוששת שאין דופק. לא יודעת אם אני נורמלית, לא מצליחה להיתנתק מהפורום הזה. קוראת בשקיקה כל הודעה. מפחדת נורא לאבד את ההריון הזה. כל כאב בטן מקפיץ, כל הליכה לשירותים.... אין יום אחד שאני יכולה להגיד שהוא יום רגוע. הייתי חייבת לפרוק NIRIS

mishelli

New member
את נורמלית בהחלט!

עברת טראומה גם נפשית וגם פיזית. מי שרגילה ואוהבת עבודה מחוץ לבית בטח נורא קשה לה להיות בשמירה. אני בטלנית ממש אז אני יכולה להסתדר עם שמירה. יכול להיות שגם אני אהיה בקרוב בשמירה. אני בתחילת שבוע 24 והרופא אמר לי השבוע שלפי תוצאות בדיקות הדם שעשיתי לפני יומיים יחליט אם לשלוח אותי למחלקת הריון בסיכון גבוה. שיהיה לכולנו בהצלחה חג חנוכה מלא ניסים!

1ויוי

New member
נורמלית בהחלט

אצלי עברו חודשיים וחצי מאז אובדן ההריון , אני עדיין לא בהריון חדש ובכל זאת אין לילהשלם של שינה ! הסיוטים מה יקרה אם לא מרפים ממני . מה יהיה אם לא אצליח להרות שוב כי נגרם נזק לרחם בלידה , מה יהיה אם אצליח להרות ושוב המקרה יחזור על עצמו , מה יקרה אם ... וכל זה מבלי להיות בכלל בהריון ! כך שסביר כשאהרה אהיה על סף טירוף . כל אחת מהבנות כאן עברה טראומה בלתי נשכחת , גם מי שעוברת הריון תקין חווה תקופה לא קלה של דאגות כי אין מה לעשות בהריון רב הנסתר על הגלוי , אנחנו לא יכולות להתחבר למוניטור כל ההריון ולכן הכל מלווה במתח . על אחת כמה וכמה מישהי עם עבר שבו הסיוטים התגשמו . יש לך עוד דרך לא קצרה לעבור והמתח הזה לא בריא אני במקומך הייתי מתנתקת מהפורום הזה למשך ההריון כי כאן תגלי כל יום עוד ועוד טרגדיות אפשריות שלא חשבת עליהן . אז למה ? את לא מודאגת מספיק ? במקום זה כנסי לדף הקהילות ותמצאי כאן פורומים משעשעים , בכלל תדאגי להעסיק את עצמך ויהיה לך פחות זמן לחשוב קל להגיד , קשה לבצע ובכל זאת

קייס

New member
מצטרפת להצעה

אני חושבת שעדיף להתנתק מהפורום הזה ולהיות רק בפורומים של הריון ולידה והריון אחרי טיפולים עדיף ולו למען השקט הנפשי. בהצלחה

קטיה 007

New member
נורמלית../images/Emo35.gif ככה כולם אומרים....

אני בדיוק במצב שלך הריון בשבוע 25 ובשמירה בבית משבוע 18 ומשתגעת מלהיות ולא לעשות כלום ואכן יש ימים של ירידה ויש ימים של עלייה חלומות, סיוטים, תסריטים וכו´ ועדיין כולם אומרים שאני נורמלית ישנה ביום וערה בלילה וכל כניסה לשרותים מלווה בבדיקה שאין דימום, מים וכו´ כאבי בטן זה לחץ היסטרי והמוניטור עובד גם עובד אבל עדיין אומרים לי שאני נורמלית. אז כנראה שאנו נורמליות וזוהי תקופה (לא קצרה) שבסופו בע"ה נקטוף א..... בהצלחה בהמשך מאחלת לך ימים מאושרים ואת מוזמנת לכאן תמיד לפרוק, להוציא כל מה שיש כדי לבסוף להתחזק. בקשר לאי יכולת להתנתק אני ממש מבינה ולי למשל מאד חשוב להיות כאן למרות העצב והכאב. קטיה

mishelli

New member
קטיה, האם יש לך מוניטור ביתי?

כי כתבת שהמוניטור עובד. שמעתי שיש מוניטור ביתי שאפשר לקנות בשילב עולה בערך 300 ש"ח. מעניין אותי אם המכשיר אמין. למשל לתת למישהי שלא בהריון לנסות להשתמש במוניטור - אם זה פועל כמו על אשה בהריון זאת אומרת שהמכשיר מרמה, ואם זה לא פועל על אשה לא בהריון אז המכשיר באמת אמין.

קטיה 007

New member
מוניטור ביתי

אכן יש לי מוניטור בבית שאותו אני משכירה ממכון המוניטור (ארגון כמו יד שרה) המוניטור אמין ביותר ואת התוצאות שלו מקבל רופא ולא אני והוא שמתקשר אליי חזרה לדווח. אפשרי בהחלט לשכור אותו מהם רק עם מכתב מהרופא שלך שמציין שאת בשמירה או בהריון בסיכון ולמה. אני אישית לא מכירה את המוניטור שיש בשילב קטיה

mishelli

New member
על המוניטור של שילב

שמעתי שזה מוניטור שכל מי שרוצה יכולה לקנות. מעניין אותי ללכת לבדוק שם. אני כבר אספר בפורום. חג של ניסים

שוקק35

New member
חיזקי ואימצי ../images/Emo24.gif

בתור אב שמימש את אבהותו רק לשלושה ימים אני מבין אותך את צריכה להיות חזקה אבל עם כל זה גם לחשוש וכל הזמן לבדוק בצורה חכמה ובלי להיכנס לחששות .את בהחלט נורמאלית את אימא דאגנית וזה הכל !!!!!! מאחל לך הרבה אושר לעתיד ומי יתן ותזכי לראות אותו/ה ותחבקי אותה בריאה ושלימה נשיקות ומחזיק לך אצבעות שוקק

morinbar

New member
נורמלית ועוד איך../images/Emo70.gif

מאחלת לך
ומקווה שתחזיקי מעמד עד לסיומו התקין של הריון זה ש"תוצאותיו" יגרמו לך אושר גדול

ל- NIRIS

שלום, מזדהה עם כל מה שנאמר לפני, ומוסיף את המשפט שתמי0 כתבה פה בזמנו: במצב הלא נורמלי- הכל (כמעט) נורמלי... כלומר, החרדות והמתח מובנים, זה טבעי! פעם מישהו חכם אמר: מי שנכווה במים רותחים, נושף גם על יוגורט! עצתי: חשבי אופטימי. פעם שמעתי כי בעת שחושבים מחשבות לא טובות, צריך לעצור ומייד לחשוב מחשבות טובות. תנסי ליישם זאת! מקווה שנתתי לך תמיכה, תמיד איתנו

ל- NIRIS

NIRIS, בנוסף,מאחל לך המשך הריון מוצלח מכל הבחינות, שבסופו אושר גדול!!! ממני, תמיד איתנו

niris

New member
תודה לכולם !!!!

חיממתם לי את הלב. בלי לקרוא את מה שכתבתם, התנתקתי מהאינטרנט ל 4 ימים, וזה היה מדהים !! ביום שישי בבוקר יצאתי עם בעלי לבית קפה, וכל כך התרגשתי, להתלבש יפה, לסדר את השיער, במקום להיות בבית עם טרניג ומחשבות....... בערב היתה תוכנית על כרתים, (פספורט), וראינו מה הפסדנו שלא נסענו בקיץ. ביטלנו את הנסיעה כי המחזור הקדים ורצינו כל כך להתחיל טיפול חדש. וככה עם דמעות בעיניים מול הטלוויזיה, הבנתי שבכלל לא פספסתי כלום, ויש לי תינוקת קטנה בבטן, מושלמת. והיא שווה את כל המאמץ והכוחות הנפשיים שלי !!!!!! ומדמעות של בכי, התחלתי לחייך, וכשהסתכלתי על בעלי, הבנתי שהוא עבר בדיוק את מה שעברתי באותו רגע. המבט והעיניים הדומעות העידו על הכל. ובשביל התחושה הטובה, עשיתי אתמול US, שהיה מדהים, ומציאותי, ואמיתי, ונתן לי כוחות, ואמונה, שהכל חייב להיות בסדר !!! אז תודה לכולכם, שהראתם לי את האור שבקצה המנהרה, והחזרתם אותי קצת לשפיות. NIRIS

למעלה