האם אני נחשב אסקסואל?

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

amb2

New member
האם אני נחשב אסקסואל?

אני בחור צעיר רווק וניראה טוב בעיקרון לא חסר לי כלום ברוך הש' אני לא נימשך לחפש סקס או לעשות סקס, לא עם בנות ולא עם בנים אמנם רוב הזמן חשבתי שאני נימשך לבנים ויצא לי קצת גם להיות בזה אבל התקופה הזו בחיי עברה ואני לא רוצה יותר סקס בכלל. כבר כמה שנים זה נימשך ציינתי שאני נראה טוב כך שאם הייתי רוצה להשיג קשר או סקס זה היה קורה מן הסתם אבל למרות זאת אני לא מרגיש צורך לחפש סקס ולא מרגיש תחושת פיספוס שאין לי\ האם אני נחשב אסקסואל? אני לא יכול לחפש בן זוג או בת זוג כי מי יסכים להיות בן זוג בלי סקס???

inbardaf

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

נשמע שתמצא כאן חברים... "האם אני נחשב אסקסואל?" - לעניות דעתי - כן. אבל כמו שאמרתי בעבר, זו הגדרה ורק אתה יכולה להגדיר את עצמך. מתחבר למה שקורה כאן? - סבבה. לא? - אז לא... "אני לא יכול לחפש בן זוג או בת זוג כי מי יסכים להיות בן זוג בלי סקס???" - תתפלא. אומנם לא נפוץ וקשה למצוא, ועל כך יעידו שאר חברי הפורום, אבל כאן יש כאלה.

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

האם אתה אסקסואל? כפי שנאמר פה כל כך הרבה - רק אתה יכול להגדיר. נשמע שכן. בכל מקרה, אתה יותר ממוזמן לקרוא פה ולהבין קצת יותר במה מדובר. כך תוכל להגדיר את עצמך באופן יותר מושכל ומבוסס. וכפי שגם עינבר כתבה לך - יש אנשים שיסכימו להיות בקשר רומנטי לא-מיני. אפילו אנשים מיניים, לא רק א-מיניים. לא רבים מהם, אני מניחה, אבל צריך לשמור על אופטימיות
אבל יש חיה כזו, כן.

amb2

New member
אין לי בעיה להיות סולו

כלומר אם אני לא אמצא מישהו שירצה אותי רומנטית בלי סקס הרי אני בחור חמוד ואינטליגנטי וניראה טוב אבל ..ויש אבל אנשים ינסו להגיע למיטה ואופס....את זה אנחנו ממש לא רוצים...חחח יגידו לי ביי ביי לא מתאים לנו

Berethor

New member
אני לא רוצה להיות משדך אבל יש לי עצה

אני חושב שיש כאן בפורום מישהי מתאימה לך לפחות על פי מה שנראה לי, הרמז לחידה, היא אוהבת חמודים ואינטליגנטים, אבל אם אתה גם יפה ולא מליונר זה היה בעיה. אני לא חושב שאתה צריך להסתיר את אמיניותך זה במלא מתגלה בסוף. טוב אני מסתתר, יש לה שנאה עזה עליי.

amb2

New member
תודה תודה

אני רק עכשיו היתחלתי להפנים את מצבי, ואני לא יודע אם אני מוכן לזוגיות עם מישהו כמוני מקסימום להכיר אנשים לא לרומנטי עם מצב דומה לשלי אני ממש אשמח. אני מאיזור חיפה

Berethor

New member
טוב רק ניסיתי לעזור

אבל אפשר לדעת למה אתה לא מוכן לזוגיות עם מישהו כמוך, או שאתה לא מוכן ולא רוצה זוגיות באופן כללי. קשה לי לאמין שרק עכשיו התחלת להפנים את מה שאתה, הרי גם לפני שגילית את זה הרגשת שאתה לא רוצה מין, הרגשת שאתה א-מיני רק חשבת שמשהו לא בסדר. אז אל תפנים, רק תקבל את מה שאתה ותשמח שאתה לא לבד ושאתה יודע מה אתה. בכל אופן לי נראה שמתאים שתכיר מישהי כמוך כי ככה לא היה לך בעיה של חוסר התאמה מינית, כמובן שזה לא מספיק ואתם צריכים להתאים בעוד דברים, אבל כבר אפשר לסמן
אחד, אגב היא גם מחיפה ובגיל מתאים. היא מחפשת זוגיות כמובן ולא רוצה מין, אבל היא כן רומנטית אפילו קיטשית. סך הכל הכל החלטה שלכם אני רק מציע.
בקשר ליופי, זה לא צריך לעזור לך, אתה לא מעריך יופי ? זה לא קשור למשיכה או לשימוש. מה הייתה רוצה לראות רע, הרי מספיק שתקום בבוקר והיה לך טוב לסתכל בראי , זה כבר מספיק ושווה.

inbardaf

New member
אני לא מחיפה, אבל קרוב..

ו'רק' שכחת לספר לו שיש לי גם שתי בנות
קיצר, נראה לי שאתה צריך לתת לו מרחב נשימה. הוא בקושי מעכל מה הוא בכלל...

amb2

New member
אני חושב שלהיות א-סקסואל כמו שאני מגלה שאני

זה משהו שהגעתי אליו בכלל זה לא מהיום מין לא מזיז לי כיום בכלל

amb2

New member
שכחתי להגיד

אני ניראה טוב אבל אני לא מיליונר זה בטוח. מה עוזר לי שאני ניראה טוב אם אני לא מישתמש בזה להשיג מישהו?

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif טוב, קרעת אותי מצחוק...

אני לא שונאת אותך. זה רק שהצלחת לעצבן אותי
ושלא תחשוב שאתה כשרון גדול שהצלחת לעצבן אותי, כי כולם מצליחים... רוצה לומר, 'זה לא אתה, זה אני..' בסוף אני עוד יצליח לפתח רוגע ושלווה ולא להתעצבן מאף אחד. ואז, אני בטח אמות..
אתה תחפש לך דוגמנית צמרת בלונדינית
ותקווה שיש לה גם שכל ואופי ואני אחפש לי אינטלגנט חמוד
ואקווה שהוא גם יפה ומליונר
כסף עושה את היאוש להרבה יותר נוח..

למעלה