האם אני נחשב אסקסואל?

האם אני נחשב אסקסואל?

שלום מזה כמה שנים אני מודע לעובדה שאני הומוסקסואל ואני גם ידוע כך בציבור לאחרונה התחלתי לחשוב שאני לא הומו רגיל ואין לי התנהגות של הומו טיפוסי. עד היום שאפתי לקיים יחסי מין רק עם אנשים שהכרתי לאחר היכרות מעמיקה מספיק. ועכשיו אני מבין שפיתחתי איתם היכרות אישית על מנת לקבל סיפוק רגשי מתוך מין. גם הבנתי שאני לא מסוגל לקיים קשר ממושך עם גברים שדורשים ממני קיום של יחסי מין באופן תדיר, אלא שאני ברוב המוחלט של המקרים אעדיף חיבוקים וגילויי אהבה על פני סקס. הדבר הזה די מפריע לי, בגלל שהוא גורם לי להתרחק מאנשים שאני אוהב רק בגלל שהדרישה שלהם לסקס איתי גורמת לי למחנק ולמתיחות. יש לציין, שאני נמשך רגשית גם לנשים, אך קיימת אצלי רתיעה ראשונית מהן. ז"א, יש לי יותר הבנה מנטאלית עם גברים האם זה אומר שאני גיי א-מיני?

אה, ועוד דבר ששכחתי לציין

אני נמשך מאוד לכל הנושא של סאדו-מאזו, ויש לי נסיון בתחום. אבל אני לא מרגיש שאני עושה את זה לצורך הנאה מינית פרופר, אלא יותר הנאה מעצם המשחק והמעמד האם א-מיניות והרצון להרגיש שולט / נשלט יכולים ללכת בד-בבד? אני מדגיש שלרוב, באקטים המיניים שאני עושה (כולל הBDSM), אני אפילו לא מרגיש צורך להגיע לגמירה מצטער, אם אני מסבך אני פשוט נורא מבולבל תודה רבה מראש

Tristitia

New member
אני חושבת...

שכתבת פה יותר מידי דברים שהם "גדולים" (עלי אישית, לא יודעת לגבי היתר בפורום) שהם מצריכים בדיקה עמוקה ולא ניסיונות לברר דרך פורומים. כתבת פה שהתחלת אפילו לחשוב אם אתה הומו או לא. בגדול אני , אישית לא מתייחסת לשטויות של הומו "טיפוסי" או לא, אבל כן מתייחסת שהעלת לכאן כמה שאלות חשובות. עלית על "עכשיו אני מבין שפיתחתי איתם היכרות אישית על מנת לקבל סיפוק רגשי מתוך מין" - פעם קראתי באיזה מאמר ומחקר גם שזה שמצב זה יכול להיות השלכה של מצב נפשי מסויים (כמובן זה לא מאה % נכון , אבל כדאי לך לברר את זה עם מומחה בתחום, אני חושבת שהוא יועיל לך יותר מכל דבר אחר). והנושא השני , טוב לא זכור לי שקיים איזשהי סתירה בין הרצון להיות שולט או נשלט לבין א-מיניות , אבל זה נשמע בעיה בפני עצמה עם כל הסיפור שכתבת פה (אבל אוקיי לא נדון בזה
כבר קרו פה כמה ויכוחים על הנושא הספציפי הזה אז נמנעת מדיעה אישית
) אם אתה מרגיש שיש לך מה לחפש בפורום הזה והמקום מתאים לך ,אתה מוזמן להשאר בכל מקרה, רק למען שקט , אישית אעדיף שתחסוך תיאורים על הרצון שלך להרגיש נשלט ושולט - כי כל הסטצנה הזו עושה לי צמרמורת (רעה) וגם לא ממש קשורה במילא לפורום הזה

למעלה