האם אני נימפומן?

Strambo

New member
האם אני נימפומן?

בוקר טוב.

אני בעיקר על תקן קורא בפורום הזה, אבל הפעם יש לי שאלה, ברשותכם וברשותכן.
קצת רקע על עצמי: אני בן 33, נשוי +2, מאוד אוהב את אשתי ומתחלחל מלשמוע על הרעיונות והגיוונים שעולים מדי פעם בפורום על חילופי זוגות וכד'. זה עושה לי פריחה פשוט. ולעצם השאלה:
אני אדם מאוד מיני ואת זה תמיד ידעתי. גם כתבתי בפורום לא פעם שיש לי משיכה בלתי מוסברת לישבנים גדולים. מאז שאני זוכר את עצמי זה היה הפטיש שלי (=תחת על הפרצוף וההסנפה שלו). אני דורש מאשתי יום יום סקס. היא מתכופפת ואני נוגע לה בתחת, פתאום מבצבץ לה התחתון ואני מכניס את היד עמוק פנימה. גם אחרי שאני גומר אני רוצה תחת על הפרצוף.
ולאחרונה באמת התחלתי לשאול את עצמי: מה לעזאזל קורה לי? למה זה כל הזמן בראש שלי ולא מרפה? מסתובב בחוץ ופשוט מסתכל על ישבנים. כל היום רק תחת ותחת ותחת.
לאחרונה ניסיתי למזער גם את הצפייה בפורנו עד למינימום וקלטתי שלא רק שזה לא מרפה ממני, אני מגיע הרבה יותר חרמן ופראי אם אני לא צופה בפורנו.

תגידו לי שזה נורמלי. או שלא.

Sharoman

New member
זה לא נורמאלי

נורמאלי זה להיות כמו כולם ופטיש זה בדרך כלל משהו שלא נכלל באוכלוסייה שלמה.
מעבר לכך, בתשובה שקיבלת בפעם הקודמת שלך כאן לא השתנתה וסביר שגם לא תשתנה.
אם אתה חושב שיש לך בעיה אתה מוזמן לפנות לייעוץ, אבל לדעתי יש מרחק עצום בין דחף אותו תאבון מיני גבוה לנימפומניה.
אתה מרוצה מאישתך והיא ממך, לפי מה שאתה מתאר היא נענית ל"דרישות" שלך לסקס ולא מתלוננת (למעט מקרים יוצאים מן הכלל בהם היא עייפה/חולה/לא במצב רוח).
אם זה לא מפריע לך או לאחרים בחיים אני לא רואה בעיה ואם זה כן אז אני מציע שתפתח מעט יותר שליטה עצמית ואולי גם תקדיש יותר זמן לפורנו ובתדירות יותר גבוהה.

golan1004

New member
זה לא נורמלי. למען בריאות הנפש שלך תיגמל. זה אפשרי בשלבים

שלב ראשון תפסיק להסתכל ובכל פעם שמזדמן לך סרטונים כאלה, תדחה את זה.
שלב שני תעשה דברים מעניינים. עבודה בית נקיון או טיולים.
חכמי היהדות אומרים שישנו איבר באדם אם משביעו רעב אם מרעיבו שבע.
לפי אותם חכמים המרבה במין (גם עם אשתו) מביא זיקנה על עצמו. שיניו נחלשות ושיערו מאפיר קודם הזמן או לא מתחדש (שזה גרוע מנשירה)
בהצלחה

למעלה