האם אני נשלטת?

האם אני נשלטת?

שאלה שמלווה אותי כל הזמן -
הפנטזיות שלי כולן בדסמיות. רק כך אני גומרת כשאני לבד. כל עיסוק בחומר של שליטה - ספרים, בלוגים, סרטונים מרטיב אותי מאוד.
במציאות טרם הצלחתי לעבור את הדלתא בין הפנטזיה למימוש במציאות.
אני תוהה האם זה קשור לזה שטרם פגשתי את הגבר הנכון בשבילי שיידע איך לחבר אותי באמת למוד של הכניעה,
או שחלילה יכול להיות שלמרות הפנטזיות איני בעלת האיפיונים הנדרשים להיות נשלטת ולהנות מזה?

A לוןA

New member
אני חושב שצריך להפריד

בין הרצון/פנטזיה
לבין הפרקטיקה
בפנטזיה את כנראה שם. זה מה שמדליק אותך.
השאלה אם את יכולה ליישם את הפרקטיקות שאת מפנטזת עליהן.
יש הרבה מאוד מחסומים של טבואים חברתיים מוטמעים, חינוך, דת, דעות קדומות וכו' וכו' שצריך לעבור לפני שאפשר להתמסר לעניין.
יש כאלו שזה הולך להם די בקלות
יש כאלו שזה ממש קשה להם
יש כאלו שלא יצליחו לעבור את המחסום
ויש כאלו שיצליחו לעבור אותו רק עם מישהו ספציפי (או טייפ ספציפי)

אם הנושא באמת מדליק אותך, ואת מרגישה שבראש את שם ורק צריך לחבר לזה את המעשה- אז לדעתי חיפושים אחרי השולט הנכון הם המטרה שלך כעת.

שיהיה בהצלפה!

Tranquility40

New member
בדרך כלל

הקושי הוא מעבר המחסום הנפשי של הנשלטים.
זה כמו שאתה עומד מול מגלשת מים ומתחיל לחשוב עם עצמך כמה זה מפחיד. כל מחשבה כזאת רק מגבירה את הפחד. ואז כשאתה עושה את זה אתה מבין כמה זה היה נעים ומרגש.
לפעמים צריך להפסיק לחשוב את עצמך לדעת ופשוט לעשות את מה שנייקי ממליצים:
Just do it. כמובן שחשוב לבחור את הפרטנר המתאים. אבל כשמבינים שזה האדם - פשוט צריך לקפוץ למים.

נושיfay

New member
מנקודת מבט של מישהי שהיתה במקום שלך

לקח לי 10 שנים למצא את הגבר שאיתו אני אתחבר באמת לפרקטיקות ולשליטה ויידע להכיר לי את התחום בצעדים קטנים והרבה רגישות.
אני זוכרת שגם לי היו את הספקות האלה - ברגע שתתחילי להכיר אנשים ולהיות פעילה בקהילה יש סיכוי שתפגשי את האדם שהצרכים שלך ושלו ייפגשו ותוכלי להכיר את הצד המעשי של הנשלטת שבך :)
&nbsp
ואם במקרה תגלי שאת לא נשלטת אלא סוויצ'ית או שולטת - הכל עדיין יהיה סבבה ;)

למעלה