האם אני עדיין עובדת מהבית אם

האם אני עדיין עובדת מהבית אם

אני הולכת כל בוקר לאחותי כדי לטפל בשתי הבנות שלה אבל לוקחת אתי את הילדות שלי? אחותי יוצאת בבוקר ליום עבודה במשרה מלאה וחוזרת הביתה מלאת געגועים לבנותיה ועם כוח מחודש לעשות לביתה. אני לעומתה יוצאת בבוקר מהבית ליום עבודה מלא אבל עסוקה כל היום בהפרדת כוחות בין הקטנה שלי לבין הגדולה של אחותי, בקשות חוזרות ונשנות לא לבלגן ולא לכלכך, הכנת ארוחות, החלפת חיתולים וכן הלאה והילדות כל הזמן איתי כך שאין לי מה להתגעגע אליהן, להיפך, שילכו קצת לחברות, שילכו לשחק בגינה. אני חוזרת הביתה עייפה ויש לי עוד לסדר ולעשות לביתי ויש ארוחת ערב, מקלחות והשכבה ואז גם יש לי את ההדפסות שאני לא מוותר עליהן וגם אינטרנט אני רוצה ופורום. אז האם היציאה שלי מהבית נחשבת בכלל? מה דעתכם/ן?

nesherkal

New member
כן, מה שאת עושה נחשב מאד../images/Emo140.gif

היי לך אמא בריבוע מה שאת עושה נחשב מאד, אבל לא לעבודה, אלא הרבה יותר. את מתארת לעצמך איך מרגישה אחותך שילדיה שמורים איתך ולא עם אדם זר? זה שווה הרבה יותר מכל מחיר או השוואה. זה שאת סחוטה זה ברור מאליו, אבל זה חלק מעשיית מצוות. לכן, קבלי חיבוק ענק, וקריאת "בראוו" מקווה שתצליחי לנוח היום קצת

buzy2

New member
כן, ואת באמת אמא בריבוע

אז את לא בבית שלך אלא של אחותך אבל עדיין זו עבודה בבית. וסליחה על השאלה, האם את מקבלת תשלום על עבודתך זו? כי אני יודעת שלפעמים לא נעים לקחת ממשפחה תשלום על עבודה, ולפעמים יש שמנצלים את זה. זה כמובן תלוי איך מסכמים ואיך מגיעים לעמק השווה. ואני שואלת כי הבת שלי חשבה להעסיק אותי כמטפלת בשבילה והיציעה תשלום, אלא שלי לא נעים, זה הנכד שלי, ולמרות שאני רוצה לעזור וגם להנות מהנכד אני גם צריכה להתפרנס. אז זו דילמה קשה.

אצל אחותי יש מזגן, אצלי לא ../images/Emo3.gif

אז ככה שהרבה יותר קל ונעים מהבחינה הזאת. אחותי הציעה לשלם ו
אני מחכה לראות שהיא באמת נשארת בעבודה, בסך הכל שבוע אחד היא עובדת שם ושתקבל משכורת ולא יהיו לה בעיות בתחום הזה. לי יצא לעבוד במקום נפלא במשך חודשיים וחצי ועזבתי כי המשכורות הגיעו באופן קבוע באיחור של שלוש שבועות. עם ריבית, אבל באיחור. אז אם וכאשר אחותי תתמיד ותקבל משכורות היא מתכוונת לשלם לי על הטיפול בילדה אבל קבענו כבר שהתשלום יהיה באופן כזה שבעצם זאת לא תהיה משכורת. הרעיון שאני אטפל בילדות שלה היה למנוע ממנה הוצאות טיפול בילדה הקטנה. הגדולה ממילא הולכת לגן עירייה עם צהרון וזה מכסה את שעות העבודה של אחותי. אם היא תשלם לי משכורת נצטרך להתחיל להצהיר בביטוח לאומי ובלגן שלם. אני עושה לה טובה ומשגיחה על הילדה שלה והיא תעזור לי מתי שאני אצטרך אם כלכלית ואם פיזית בהשגחה על הילדות שלי.

שש שבע

New member
תקחי תשלום

יש הרבה שעושים את זה, אני הייתי שמחה, כי אחרי אמא אין כמו סבתא.

owolf10

New member
צל"ש../images/Emo39.gif

אם זה נחשב? אני מורידה בפניך את הכובע. שמת לב שאת מחזיקה בשלוש משרות לפחות? וכולן בבית? יישר כוח.

העבודה שלך יותר מנחשבת ...

ראשית אני חושבת שמגיע לך צל"ש כפול 6 .... כל הכוחות ..סבלנות ... וההסכמה שלך לטפל בילדות של אחותך ..כל הכבוד

שש שבע

New member
זה נקרא שאת עובדת בחוץ אבל

הבית מפריע לך לעבוד. דחוף לחעשות משהו בענין.

למעלה