האם אני צריך המתת חסד אקטיבית?

hilabarak

New member
ראשית, אני מצטער בשבילך.

אבל אם השאל נשאלה ברצינות או לפחות ככיוון שיחה עכב המצוקה שלך, תיאלץ לפרט יותר. אי אפשר לענות לך בלי לדעת מה בדיוק העומק של זה ? מה הסיכויים? מה הטיפולים שצריך ? אני יכול לספר לך על ידידה טובה שלי שגילו לה סרטן והיא עברה הקרנות והיא טענה שזה בכלל לא היה גרוע כפי שתמיד מתארים. והיא סיפרה שבחדר המתנה היא ממש ראתה איך אנשים מענים את עצמם בהמתנה ובכלל בהתייחסות למחלה(היא פסיכולוגית עם הרבה שנים ניסיון). היא לא ערכה מחקר שאפשר להוכיח כי זה בדיוק 5 אנשים. אבל היא די משוכנעת שזה לא שהגוף שלה חזק (היא לא אחת ששומרת על כושר והיא דווקא מעשנת). כמו שהיא באה מוכנה לקושי ומלחמה ועשתה דיאטה מאוד קפדנית (ממש לפי הוראות מדוייקות והלכה לחדר כושר). בקיצור לצורך אותה תקופה הפכה את עצמה לסיירת מטכ"ל. לטענתה כל שאר החברה בחדר המתנה, הגיעו כמו פקידים בקרייה עם כל הפטורים האפשריים. התלוננו עוד לפני ההקרנות עצמם ועישנו וכולי. אני לא יודע כמה אחוז זה מתוך ההבראה, אבל ללא ספק יש לנפש השפעה על הגוף. בקיצור, אם פתחת כבר בשיחה, לדעתי שווה לפתח את הנושא, אלא אם הסרטן סופי ומוחלט ובסוף הדרך. ואז גם יש על מה לדבר, אבל קצת לשנות כיוון.

נדב פ1

New member
היי נחום -

אשמח ליתר פירוט . היות ואני מכיר אותך כבר מפורום " די לכפייה הפסיכיאטרית " , אשמח לקרוא על מניעיך ולבטיך - ולייעץ לך בהתבסס על הנ"ל . נדב .

למעלה