האם אני צריך לדווח למס הכנסה? האם אני צריך לדווח למס הכנסה על הכנסותי ב אי-ביי?
R ronmoonsky New member 14/10/07 #1 האם אני צריך לדווח למס הכנסה? האם אני צריך לדווח למס הכנסה על הכנסותי ב אי-ביי?
ו ווטרס New member 14/10/07 #2 מס הכנסה, כשמו כן הוא. מס על ההכנסה שלך, לא משנה מאין היא מגיעה. גם אם אתה מוכר בלונים בשקל ביום העצמאות, אתה מחוייב במס הכנסה.
מס הכנסה, כשמו כן הוא. מס על ההכנסה שלך, לא משנה מאין היא מגיעה. גם אם אתה מוכר בלונים בשקל ביום העצמאות, אתה מחוייב במס הכנסה.
R roeeya New member 16/10/07 #3 עצה שקיבלתי בקורס זה לפתוח תיק יצואן (לנו המליצו להתעסק עם זה רק מהכנסות של 1000$ בחודש וכמובן עם רו"ח צמוד)
עצה שקיבלתי בקורס זה לפתוח תיק יצואן (לנו המליצו להתעסק עם זה רק מהכנסות של 1000$ בחודש וכמובן עם רו"ח צמוד)
R roeeya New member 16/10/07 #6 אוקיי אתה הרי יצואן (מוכר סחורות לחו"ל). פותחים את זה בת"א שכחתי את השם של המקום, משהו כמו הלשכה למסחר זה כמו תיק עוסק זעיר לדעתי (אתה לא יכול לנכות מע"מ אם אני זוכר נכון) הכי טוב דבר עם רו"ח שמבין עניין, ולפני שמתחילים להכנס לך סכומים משמעותיים.
אוקיי אתה הרי יצואן (מוכר סחורות לחו"ל). פותחים את זה בת"א שכחתי את השם של המקום, משהו כמו הלשכה למסחר זה כמו תיק עוסק זעיר לדעתי (אתה לא יכול לנכות מע"מ אם אני זוכר נכון) הכי טוב דבר עם רו"ח שמבין עניין, ולפני שמתחילים להכנס לך סכומים משמעותיים.