האם אני קנאית?

האם אני קנאית?

יש לי חברה שהתלבשה פעם לא יפה בזכותי כלומר הצעתי לה לקנות בגדים ברשותת אופנתיות וזולות כגון FOX,TNT והנל.. מאז אני מקנאה אומנם אני עדיין מתלבשת יותר יפה אבל אני מרגישה שהבגדים שלי יראו יותר יפים עליה מאשר אלי אז שהיא שואלת אותי מה ללבוש מחר אני מציעה לה משהו שלא ממש יפה.. ) ואחרי התלבטות ממושכת היא מסכימה כי אין לה ברירה..) ושהיא לא מתלבשת יפה אני בכל זאת מרגישה שאני נורא מכוערת לידה למרות שאני די יפה.

קראתי את ההודעה שלי ו..

אני מרגישה ממש מגעיל. רק שתידו שרק אניע ושה לה ככה כדי שמי שאני אוהבת לא ישים לב אליה כי אז אני מקנאה ולא יודעת מה אני עושה. לא שהיא מלאך.. אבל בא לי להיות יחודית אני מצטערת שאמרתי לה איפה FOX או NTN אולי אני מגעילה אבל.. זה מה שקורה לי שאני לא יודעת בכלל מה קורה לי שאני תעזרו לי אנשים!

פומיקית

New member
אילוף הסוררת

בנים תמיד אומרים שבנות לא יודעות להחמיא אחת לשניה וכמה שאני נכחיש זאת, זה נכון!

911

New member
התשובה הכנה ביותר היא כן

אבל אחרי הכל את כן חושבת שאת יפה,אז מאיפה החוסר ביטחון הזה הרי ברור לך שתמיד בכל חברה שתהיי יהיו אנשים יותר יפים ממך ופחות יפים ממך. את חייבת ללמוד להתמודד עם זה.

אילוף הסוררת

לדעתי את פשוט לא מרגישה בטוחה בגוף שלך. וחסר לך ביטחון עצמי. את צריכה למצוא דרך למצוא אותו. ומה הבעיה ברשתות כמו טיאנטי ופוקס? בגלל שהן זולות? טוב... למרות שכן יש משהו שמפריע לי שם... שאם נגיד את קונה חולצה שם... אז יש אותה בערך לעוד מאה בנות בביצפר וזה לא כייף. כי אנחנו הנשים אוהבות להרגיש מיוחדות. חוצמזה שבטיאנטי פחות רואים את החוסר יחיודיות הזאת כי זאת רשת יותר קטנה... אז אילוף הסוררת.. תמשיך דוווקא להחמיא לחברות ותעלי לעצמך תביטחון! זה הדבר הכי חשוב! גלית

בטח שאת קנאית!

את לא היית צריכה להגיד לה מלכתחילה אבל אם כבר אמרת את לא צריכה לומר לה שהבגדים הלא יפים הם יפים! לדעתי מהיום את צריכה להיות כנה איתה ולומר לה אך ורק את האמת לגבי מידת יופי של בגדייה על גופה.

קלי 15

New member
הריקנות...

אני לא מבינה אותך... ניסיתי ואני לא מצליחה... הבעיות שלך בחיים זה מה חברה שלך לובשת? זה מעורר גיחוך... קודם כל, איזו מן חברה רוצה ברעת חברתה? קנאה משבשת חברות.. כשיש קנאה החברות לא יכולה להיות תקינה. את מנסה להכשיל את חברה שלך בגלל שאת מחזיקה ממנה יפה יותר? זה לא הגיוני! אני מציעה לך רק דבר אחד: תפרגני לחברות שלך ותתעסקי בדברים קצת יותר משמעותיים בחיים שלך מאשר בבגדים. החיים הם קצת יותר מזה... לפני הכל (כן, כן, גם לפני בגדים) חברות היא הדבר החשוב ביותר.

לך סוררת מתוקה.../images/Emo13.gif

אני חושבת שאולי כן את קצת מקנאה בחברה שלך אבל את לא צריכה את צריכה להיות בטוחה במי שאת,,,, ובמראה שלך,,לכל אחת יש מראה ייחודי משלך ולך יש את היופי שלך...אין כזה דבר אדם מכוער,,,היופי מקרין מבפנים,,, וזה הכי חשוב, הנה אחרי שאמרת לה משהו לא נכון,,,, הרגשת הרי לא נעים לא? אז חמודה תהיי את ,,, ואם היא תשאל אותך שוב,, פשוט תגידי לה שתלבש מה שהיא אוהבת ומה שנוח לה..... שלך.....חוקרת

mei_singer

New member
את לא קנאית בכלל...

את כל-כך מאוהבת בעצמך שאת מנסה לחפות על זה עם הטענה שאת פשוט קנאית... אז התשובה שלי לשאלתך היא: "לא! את לא קנאית בכלל, את פשוט נורא נורא נורא מאוהבת בעצמך..."

האמת!

אני ממש מבולבלת אני לא מודה בכלום זהו שץץ אני חושבת שאני מקנא.. ואני לפעמים מרגישה מכוערת אז איך אני יאוהב את עצמי ואז אני אומרת לעצמי במראה את לא מכוערת עובדה במראה אחרת את ניראת יותר זה רע לאהוב את עצמך לפעמים? דרך אגז יש הרבה דברים שהייתי רוצה לשנות בי. חזה יותר גדול, תחת יותר קטן, גלים יותר שמנות רגלים פחות ארוכות, רגל 37 שיער גלי, .

למעלה