האם אני רוצה אותה ?

האם אני רוצה אותה ?

בהמשך לדיון שפתחתי לפני כמה ימים, אני מודה לכל מי שהגיב ונתן עצות - זה באמת הכניס לי חומר למחשבה והחלטתי לקחת כמה ימים של רגיעה ומחשבה על הדברים. אז למי שלא ראה את הדיון הנה תמצית הדברים: אני יוצא עם מישהי כחודש (היא הייתה ידידה לפני כן) שאני לא סגור עליה היות שאני חושב שאנחנו לא מתאימים אך מצד שני כל כך כייף לנו כשאנחנו ביחד כך שאני לא יודע מה לעשות אמרתי לה כבר 3 פעמים שכנראה זה לא ילך - אמרתי דבר אחד אך עשיתי דבר אחר (המשכתי לשדר שאני מעוניין). אני מבלבל אותה ואת עצמי אמרתי לה שבנתיים תיצא עם אחרים כי אני לא חושב שאנחנו מתאימים אני לא מעריך אותה מספיק, ואני לא נמשך אליה לפעמים היות שהיא בחורה גדולה (היינו בים והיא הייתה עם בגד ים והרגשתי חוסר משיכה - עם בגדים אני יותר נמשל אליה אבל עדין נרתע מהגודל שלה). היא כביכול בחורה טובה אך היא לא אחת שיודעת להציב גבולות ונראה לי שהיא לא יציבה כל כך מנטלית בנתיים אמרתי לה שלא ניפגש כי אני צריך כמה ימים לחשוב עם עצמי מה אני רוצה לעשות עם הקשר הזה.... עם כל זאת אני מתגעגע אליה וחושב עליה 90% מהיום אני מנסה לפעול גם משיקולים רציונלים ולא רק לזרום עם ההתרגשות הזו של הזוגיות... אשמח לשמוע דעות ועצות.... מה מציעים לי לעשות ?

ברשותך שאלת הבהרה

האם קיימת מערכת קשרים עם נשים בעבר?

אם כן, שהסתיימו הקשרים האם ההתנהלות הזאת הייתה שכיחה גם שם?

היו קשרים אבל לא התנהלו כך כשהסתיימו

תמיד כשהקשר נגמר ביני לבין בנות זוג הייתי חותך בקלות יחסית
גם אם היה קשה הייתי חותך ולא חוזר אחורה וכעבור כמה ימים זה היה נשכח או שהייתה באה מישהי אחרת
לגבי הבחורה הזו זה לא כך
לעזאזל! אני לא יודע מה אני מרגיש
אני חושב עליה כל הזמן....
אבל היא לא עונה להגדרה "בחורה לחתונה" כפי שציירתי לי בראש כל השנים

לאביר הלבן

לפי הדברים שכתבת עליה יש לה תכונות אופי טובות וכול מה שמפריע לך זה שהיא גדולה לטעמך (במידות הגוף חיצונית) ואני אומר לך שהיא גדולה עליך באופיה הטוב ,ולדעתי אתה לא צריך אישה טובה!!!!!!!!!! ולפי הלינק שלך אני למד שאתה לבן ולא אתפלא שהיא ממוצא מזרחי ולא לטעמך מוצאה אבל אתה חושב עליה כי היא טובה לך אבל היא לא לבנה והאמת שאתה ממש לא מעניין אותי מעניין אותי אך היא מוכנה לקבל ממך את העלבונות שלך ולהמשיך להיות איתך (למזלך הטוב) ואתה מנצל את זה ולטעטע בה ובנפשה חדל מזה ותיצב את עצמך ותחליט לכן או לכאן לפני שהיא תחליט על כך ועדיף שהיא תקח את עצמה בידיים ותחליט לעוף מחייך כול עוד נפשה בה

למעלה