האם אני שונה?כחדש מצטער מאוד

האם אני שונה?כחדש מצטער מאוד

אם מעלה נושא שדובר בו כאן. בשבילי אישה תמיד הייתה אובייקט מיני.לא ידעתי מזה אהבה.בשבילי אהבה זה ההצלחה לשכב עם מישהי.בשנים האחרונות אצלי סקס הוא דובדבן של הרגש. אני חייב אותה אינטלגנטית,חוכמת חיים,שתדע להעריך את הקבלה והנתינה בכל,אני חייב שתאהב אותי.גיליתי שאהבה אצלי זה כשאני חושב על אישה לא במובן המיני בלבד. האם אני שונה מאחרים?

אש אש

New member
אביר אמיתי הוא אביר בכל הזמנים.../images/Emo8.gif

מודרני? אתה מכניס עצמך לתבנית של משהו אחר,חדש,לגבייך. ואני שמחה בשבילך על כך אולי הגיל,שמחכים אותנו... אבל האביר שלי מאז ומתמיד אהב אותי,את מי שאני עוד לפני שהגענו "לשם" אז אתה לא שונה מהגברים שאני מכירה הדובדבן אכן הרבה יותר טעים שהוא שם למעלה מעל הרגשות וכל התכונות אלייהם נימשכנו,ואהבנו. בהצלחה.

ח ל י 1

New member
שונה?

כל אדם הוא שונה מהאחר אין ספק,אבל בכל אותן שנים אישה היתה עבורך אובייקט מיני בלבד..כי אותן נשים נתנו לך לנהוג בהן כך...והנה פגשת מישהי שגרמה לך להרגיש אחרת ולהבין שיש באישה הרבה מעבר לגוף בלבד. בכלל-אנו למדים מכל אותם אנשים שאנו פוגשים במהלך חיינו,ואם לא היית מגלה מהי אהבה וממשיך לחשוב על אישה במובן מיני בלבד...אז אולי היית שונה! בהצלחה

אש אש

New member
ברגע זה הכללת את כל הנשים

שהיו איתו במשך השנים (כשהוא ראה בהן אובייקט מיני) בטוחה,שהיו שם עם רגש,אחרת קיוותה לקשר ואולי מישהי הייתה שם מאוהבת. "אותן נשים נתנו לך לנהוג בהן כך" לא מסכימה איתך כלל. יש משהו בהתפתחות ובגרותו של האדם הוא מציין שבשנים האחרונות אינו חש כך יותר והרגש אותו מנחה לא הזכיר מישהי אחת מסויימת.

seeyou

New member
אישה תמידהיא "אובייקט" מיני!

ביולוגית, אין שינוי ביעוד האישה לה היום ולא בעבר... בכל זאת מה השתנה? הסטטוס החברתי שלה והמודעות לגופה . מתמיד היו נשים "אינטלגנטית,עם חוכמת חיים." פשוט בגלל הסטטוס החברתי לא נתנו לזה להתפתח. יוסי

niva99

New member
תהיה שעלתה אצלי תוך כדי קריאת הפוסט

האם בנוסף לכל המעלות הטרומיות שציינת (אינטליגנטית ,חוכמת חיים,שתדע להעריך קבלה ונתינה ושתאהב אותך) -האם עליה להיות מושכת / אטרקטיבית ברמות גבוהות? שאם התשובה חיובית -אינך שונה ונשארת כמו שהיית בעבר. פשוט השתדרגת ועלית בדרישות. כעת לא רק הרעב הגופני צריך להיות מסופק אלאגם הרעב הריגשי.

תשובה לתהיה

אין לי דרישות לגבי מושכת/אטרקטיבית. נכון שבשביל מיטה צריך קצת ויזואליות נאה אבל החיים לימדו אותי שחיצוניות משתנה אופי נשאר יותר הרבה זמן.

niva99

New member
תודה על ההבהרה.

יש לי בעית וירוס לא יכולה לפתוח את המילים. צריכה לפרמט את המחשב מחדש.(מתנצלת שלא קראתי ולא יכולה להגיב).

אש אש

New member
יפה אביר../images/Emo45.gif

אופי ותכונות לא מזדקנים ולא מתנוונים לעולם נקודה חכמה.
בהצלחה.

למעלה