האם אפרוח? ומה מזונו

ani rinat

New member
האם אפרוח? ומה מזונו

שלום רב היום ביושבנו בחצר פתאום הופיע אפרוח יש מאין (כנראה ברח מאיזו חצר סמוכה) אז קודם כל רצינו לוודא שזה באמת אפרוח תרנגולים (מצ"ב תמונה) וגם נשמח לדעת כמה שיותר פרטים על גידול (אוכל, חימום, איך נותנים מים), והפניות לאתרים כי לא הצלחתי למצוא. תודה רבה

מאוד יפה

האפרוח מאוד חמוד נראה טוב צריכים לתת לו תערובת אפרוחים או תערובת כול שהיא שמיועדת לתרנגולות אפשר לתת לו לחם רטוב -אורז מבושל-כול מיני שאיריות מהבית הוא ישמח לאכול הייתי נותן לו ירקות כמו חסה חתוכה קטן קטן לפי התמונה הוא גדול כבר לא נראה לי יזדקק לחימום יתר מנורה בלילה של בערך 25W בזמן שהוא בכלוב נראה לי תספיק כדי שיתחמם מים תשימי בקערה קטנה או בכול דבר קטן שלא יהיה גדול כדי שלא יטבע ואז תשימי לו מים טריים צריכים להחליף כול יום לכול עזרה שתרצו אשמח לתת

ani rinat

New member
המשך גידול האפרוח

שלום לך קוריצה שלנו גדלה לה, והיום סופסוף קניתי לה/לו תערובת עופות. כמה נותנים? האם צריך להרטיב? האם מעתה זה המזון הבלעדי? האם יש איזושהי בעיה בכך שהיא נמצאת בכלוב עם רצפת פלסטיק וסורגי מתכת? כפות הרגליים או משהו? סליחה על ההפצצה ותודה על התשובות רינת

שלום לך, שלום לך

1. תתני קערה קטנטונת יספיק לה 2. אין שום צורך בהרטבה 3. בהחלט לא תוכלי לגוון במלא אוכל כמו לחם רטוב והרבה ירקות 4. סורגי מתכת -אם היא עומדת עליהן זה לא טוב זה יכול לפגוע לה ברגליים ובעצמות כך שמשטח כול שהוא רק לא חלק יהיה טוב יותר בבקשה , 1. תתני קערה קטנטונת יספיק לה 2. אין שום צורך בהרטבה 3. בהחלט לא תוכלי לגוון במלא אוכל כמו לחם רטוב והרבה ירקות 4. סורגי מתכת -אם היא עומדת עליהן זה לא טוב זה יכול לפגוע לה ברגליים ובעצמות כך שמשטח כול שהוא רק לא חלק יהיה טוב יותר בבקשה

ani rinat

New member
ועוד קצת

הכלוב הינו עם רצפת פלסטיק. שאלתי היא האם כשרטוב/שאריות אוכל/לשלשת יכול לפגוע? וגם: האם בתערובת עופות יש מספיק חלבון?

שלום לך

1. לא נראה לי אבל מומלץ לנקות מדי יום אם אפשר כדי למנוע מחלות וריחות 2. כפי שהבנתי זה שיש מספיק אבל תמיד כדאי להוסיף ולגוון באוכל תחשבי על אותו אפרוח כבן אדם -את תרצי לאכול כול יום אורז?? לא .תמיד תרצי לגוון באוכל וכך צריך להיות לתרנגולות אני אצלי כול יום שם משהו חדש זה יותר טוב לתרנגולות

למעלה