שמח שיצא לכם טעים...
מתכון (בבישול) הוא מעין המלצה, אפשר לשנות תיבול ומרכיבים שאינם מהותיים
לפי הטעם.
אפשר בלי בצל, כמובן זה יפגע מעט בטעם הכללי. את יכולה להחליף בבצל
מטוגן קנוי כתחליף בגלל אילוצי הגז, 2-3 כפות יספיקו.
כמה זמן זה תלוי בתנור, מחכים לרתיחה ובעבוע ומעלים את התבנית שלב.
אם משתמשים במלית חצי עשויה האפיה תהיה קצרה יותר, ברגע שהפלפלים
מתרככים והרוטב נספג עוד חצי שעת אפיה (בשלב שליש התחתון)מספיקה.
ועוד קלייה ללא כיסוי של כ-10-15 דקות עד להשחמה קלה.
לשיב לב שהרוטב יהיה בגובה הפלפלים שאותם יש להניח כמה שיותר צמודים
בתבנית, יתרת מילוי להניח במרווחים.
תחתית התנור היא לצורך הענין כמו פלטה חשמלית, מניחים את הרשת התנור
על התחתית ועליה את התבנית, משתמשים באפיה על התחתית במקרים מיוחדים
כמו זה ועוד כמה.
בהצלחה