חסר קצת פירוט...
קפה- יש מטחנות מיועדות לכך.
תבלינים - מדובר בעלים יבשים?
אנחנו טוחנים עלים/זרעים של פטרווזיליה או שמיר במטחנת קפה ולא במעבד מזון.
רעיה
ככה אני מכין פלאפל.
 
בכל מקרה אם בכוונת השואל להכין קמח חומוס או קמח קטניות יש מכשיר אחד שאני מכיר אבל שכחתי את שמו שבהחלט יעשה את העבודה, מדובר בסוג של מעבד מזון אמריקאי מפלצתי שטוחן לקמח גם ברגים מחוסמים. מניח שמישהו יודע על מה אני מדבר ויציין את שמו.
 
מכניסים גרעיני חיטה ומקבלים תוך זמן קצר מאד קמח.