האם אפשרי מפסק כפול

alm985

Member
מהתקרה יציאה חוטי פאזה +אפס ( אין חוט הארקה ) בנין ישן.. עד כה היה תאורת פלורסבט ואני מעוניין להחליף לנברשת
האם אפשר להתקין מפסק כפול ? ממש אין לי מושג ומה לגבי חוט הארקה שלא היה עד היום. ( ברור שאני לא מתכוון להזמין חשמלאי )
רצית לדעת לפני כן. תודה

רשר

Well-known member
מנהל
מהתקרה יציאה חוטי פאזה +אפס ( אין חוט הארקה ) בנין ישן.. עד כה היה תאורת פלורסבט ואני מעוניין להחליף לנברשת
האם אפשר להתקין מפסק כפול ? ממש אין לי מושג ומה לגבי חוט הארקה שלא היה עד היום. ( ברור שאני לא מתכוון להזמין חשמלאי )
רצית לדעת לפני כן. תודה
קנה והתקן מפסק חכם 2-3 ערוצים בבסיס המנורה,
כך תשלוט עם המפסק הקיים על כל האור ועם ה"חכם" על הכל או חלקי כרצונך,
ברור שחשמלאי יוסיף חוט נוסף ויחליף את המפסק לכפול,
מפסק חכם למאורר תקרה הנו בעל ערוצים ומוכן להתקנה בתקרה

alm985

Member
קנה והתקן מפסק חכם 2-3 ערוצים בבסיס המנורה,
כך תשלוט עם המפסק הקיים על כל האור ועם ה"חכם" על הכל או חלקי כרצונך,
ברור שחשמלאי יוסיף חוט נוסף ויחליף את המפסק לכפול,
מפסק חכם למאורר תקרה הנו בעל ערוצים ומוכן להתקנה בתקרה
האם אפשרי "להשחיל" חוט נוסף ותודה

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
רצית לדעת לפני כן. תודה
נחמד מצידך שאינך מבין בחשמל, אבל אינך מתכוון להזמין חשמלאי. כאילו מה? חשמל נראה לך כמשחק לגו ואתה גם רוצה הדרכה בהתכתבות? כל הכבוד לך.

alm985

Member
נחמד מצידך שאינך מבין בחשמל, אבל אינך מתכוון להזמין חשמלאי. כאילו מה? חשמל נראה לך כמשחק לגו ואתה גם רוצה הדרכה בהתכתבות? כל הכבוד לך.
מודה לך לתגובה אני מצטער בטעות הכתיבה..הכוונה היתה ברור שאני כן מתכוון להזמין חשמלאי....

נסיך.333

Well-known member
אתה יכול להחליף למפסק כפול אבל חייב להוסיף מוליך נוסף
וכמו שכתבו, זו מלאכה לחשמלאי.

למעלה