האם אפשרי שימור עגבניות תמר?
טעמן של העגבניות הללו מוסיף הרבה לתבשילים ולרטבים של פסטה. כולנו מכירים את הדרך לשמר אותן ע"י ייבוש, אבל זה מקנה לאוכל טעם מיוחד ולא טעם טבעי של עגבניות טריות. האם קיימת דרך לשמר עגבניות תמר באופן שאפשר יהיה להשתמש בהן לתבשילי ירקות או עם פסטות ? האם אפשר להכין CONFIT של עגבניות בשמן שיישמר במקרר לאורך זמן?
טעמן של העגבניות הללו מוסיף הרבה לתבשילים ולרטבים של פסטה. כולנו מכירים את הדרך לשמר אותן ע"י ייבוש, אבל זה מקנה לאוכל טעם מיוחד ולא טעם טבעי של עגבניות טריות. האם קיימת דרך לשמר עגבניות תמר באופן שאפשר יהיה להשתמש בהן לתבשילי ירקות או עם פסטות ? האם אפשר להכין CONFIT של עגבניות בשמן שיישמר במקרר לאורך זמן?