האם אפשרי?

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך

apk

New member
האם אפשרי?

בימים אלו אני מקימה אתר משלי ותוך כדי לומדת את הנושא. ניתן לאמר שבימים אלו אני מעט מעל רמת מתחילים אבל סביר שבקרוב אהיה הרבה מעבר. אני גם אם לתנטקת צעירה ובקרוב עומדת לחזור לטיפולים ולהריון (סביר קשה) כדי להביא ילד נוסף. בעתיד היותר רחוק, לאחר שהילד השני יגדל מעט (יגיע בערך לגיל חצי שנה) ואני בינתיים אתמחה יותר, בדעתי לנסות לעבוד בתחום כפרילנסרית. בינתיים אני מעונינת רק במעט עבודה בתחום, ברמה בה אני נמצאת (אני יודעת שיש רק הבעיה להגיע ללקוחות). יש לי מכרים שלהם בית דפוס ותיק בעירי. אנחנו בקשרים טובים מאוד. לבית הדפוס הזה (כלבתי דפוס רבים אחרים) אין אתר, למרות שמקצועית הם מהמובילים בתחום בארץ. אני לא יודעת אם הם יסכימו לרעיון שמבחינתי נראה טוב לשני הצדדים, אבל אם יסכימו שאלתי אם הוא אפשרי חוקית. אני רוצה להציע להם שאקים להם אתר בחינם, דרך אתר זה יגיעו אליהם לקוחות חדשים ואילו הם יפנו אליו (ואל האתר שלי) לקוחות ותיקים שלהם (וחדשים שיגיעו בדרך אחרת). האם הרעיון שאני מעלה אפשרי מבחינה חוקית ואם כן האם הוא רעיון שיווקי נכון?

תשובה

אין כל בעיה חוקית להקים אתר בחינם. עם זאת, כאשר תרצי להקים אתרים בתשלום תצטרכי להיות ישות משפטית. באתר הרשות, יזמות וניהול העסק קיימת השוואה של אופציות ליישות משפטית. חייב לציין- אין הרבה רווחים בענף כיום בשל עודף היצע.

למעלה