האם אפשר טיובלס על צמיגי ספשליזד?

habalrog

New member
האם אפשר טיובלס על צמיגי ספשליזד?

קראתי איפשהו שלא מומלץ??? מה אומרים המומחים???

e y a l b

New member
אם לא תנסה לא תדע..

זה 10 דקות עבודה ואו שזה מצליח או שלא.

blackstumpy

New member
ספשלייזד זה חברה..לא דגם

לכן, על צמיד אחד זה יתאים ועל אחר לא. יש להם צמיגים תחרותיים יותר קלים ופגיעים כמו ה רול איקס ופאסט טראק, שיש לי ואני עדיין לא לוקח ת'סיכון.. לבעלי אדרנלין, ואינדורו שהם כבר נהיים יותר חזקים, כלומר עם פחות סיכון לקריעה של הדפנות העשויות מקוולאר-לך על זה.. יותר מזה, בדוק בפורום mtbr, מדברים שם הרבה על כך.

emissary

New member
לי יש רול איקס מקדימה

עם טיובלס, וכל מה שצריך לעשות, זה לזכור להוסיף חומר בזמן ולנפח, והכל יופי טופי...

blackstumpy

New member
וואלה..יפה-איך עשית?

האם ערכה ביתית או שמא קנית סטן או ג'ו? ומה עשית עם פנימית 20?? קדחת חור ? קצת מפחידה אותי המחשבה שיקדחו לי בחישוק ולא תהיה דרך חזרה, נגיד במקרה שלא יתאים לי הטיובלס ואצטרך לחזור לפנימיות רגילות וקלות, שלא קיימות בשרדר.

emissary

New member
עשו לי בחנות

בג'יאנט בנתניה. הוא לקח פנימית 24( אם אני זוכר נכון), היה לי בחישוק כבר חור של שרדר, ועשה בלי בעיות... העיקר זה לנפח עם הרבה אוויר בהתחלה בשביל שהאטימה תתפוס.

גם עם החור המורחב אין שום בעיה

גם עם החור המורחב אין שום בעיה לחזור לפנימית. פשוט מכניסים פנימית... מה לדעתך עושים בשטח, במקרה (הנדיר מאוד) שכל האויר בורח והאטימה נהרסה? בהצלחה

reg11

New member
כמעט שנה עם רול X פרו

בצמיג הראשון לקח חצי שעה להפוך לטיובלס צמיג שני כבר לקח רק 10 דקות. מאז מחזיק ללא כל בעיה. אני רוכב עם לחץ מעט גבוה 35 בקדמי 40 באחורי.

menzib

New member
כנראה כולם פה יתושים

כי אני דוב שכמוני מכליל את כל הספשלייזד למעט אלו שעשויים לטיובלס ואומר: צמיגים מעולים, אבל חייבים פנימית. דפנות דקות ונקרעות מהר. עם זאת, זה בהחלט תלוי באופי הרכיבה שלך ואם אתה XC לא טכני ושוקל 60-80 ק"ג זה יכול לעבוד לך.

למעלה