האם אפשר לאהוב מבלי להתגעגע?

האם אפשר לאהוב מבלי להתגעגע?

שלום לי יש בעיה שרודפת אותי כבר הרבה שנים. אני לא מצליח להתגעגע לבחורות שאני יוצא איתן,קשה לי מאוד לפתח אליהן רגשות,אני מבין שרק אם אפתח רגש כל שהוא אצליח להתגעגע לפחות קצת. יצא לי להתגעגע בעבר לבחורות, אבל זה בדרך כלל זה היה לבלתי מושגות שגרמו לי לריגושים ודופק מואץ שפגשתי אותן.אלו היו גם קשרים קצרים בקשרים היותר ממושכים זה היה כוחו של הרגל ,ללא געגועים ויותר עיניין של נוחות,אולי בהתחלה חשתי משהו אבל ככל שעבר הזמן זה הלך ופחת, אציין שהצד השני התגעגע אלי ואהב אותי, אני לא ובאיזה שהוא שלב בגלל שלא חשתי תלות סיימתי את הקשר.(אלו שלא רצו איתי היה לי אתגר לכבוש אותם,לאחר הכיבוש ירדה לי ההתלהבות אחרי פרק זמן מסויים, חשוב לי לציין שאני לא מחפש סטוצים או לסמן V ולעבור הלאה,אני בסך הכל רוצה להתאהב במישהי שגם תאהב בי,זה כל הסיפור ובהמשך שזה יהפוך לסיפור אהבה ונראה מה יתפתח. הדפוס הזה חוזר הרבה שנים במסלול חיי, האם יש פיתרון לזה? האם יכול להיות שלא הגעתי לבחורה הנכונה, אני בן 31 וכבר לא ילד, אם הייתי בן 21 הייתי פחות מוטרד מזה אשמח לקבל תוגבתכם ,אם יש אנשים כמוני שסובלים מאותם בעיות או לפחות דומות ואיך התגברו על זה בכלל. סוף שבוע מלאה אהבה לכולם! רצוי אהבה אחת למי שיש

מיטללל

New member
לא יודעת.....

בגיל 31 להגיד שאפעם לא ממש התאהבת ? לא הצלחת להתגעגע? אני יכולה לחשוב על שלוש סיבות. 1. (ואל תהרוג אותי. זו סתם מחשבה) - אולי בנות זה לא ממש מה שמעניין אותך ולא הפנמת את זה? 2. זה עניין של אופי. יש לי גם ידיד שמטורף על חברה שלו. אבל שהם לא ביחד - הוא לא משתגע מגעדועים. פשוט ככה... זה האופי שלו. הוא שולט בעצמו. וברגש שלו. לחברים אתה מתגעגע ? לאחיין הקטן שלך? 3. זה קשור בבחורות איתן אתה יוצא. אולי אתה פשוט אתה מתפשר? ובגלל זה לא ממש מרגיש?

את חמודה

אהבתי את מה שכתבת, אני הלילה חלמתי על האחיינים שלי, כמה שאת צודקת ופגעת בול. האמת על זה לא חשבתי עדיין ועוררת בי מחשבה חיובית. אבל לא הייתי רוצה להיות איתם כמה ימים ברציפות, צער גידול ילדים, הם קטנים, כמו שלא הייתי רוצה לחיות עם בחורה שמתגעגע כמה ימים ברציפות,קצת עצוב.(למרות שעוד לא קרה דבר כזה) לגבי הנטיות שלי, ללא ספק אני סטריט, לא זוכר שהתגעגעתי לחבר בקטע של משיכה מינית כי זה לא עושה לי את זה, לגבי בחורות נכון התפשרתי חשבתי שעם הזמן ארגיש משהו אבל זה לא הגיע אשמח לתגובות נוספות שלך את יכולה גם לכתוב לכרטיס שלי אם בא לך

למעלה