האם אפשר לאהוב שני אנשים במקביל?

סיגלית 2014

New member
מנהל
האם אפשר לאהוב שני אנשים במקביל?

מאד מעניין לדעת מה אתם חושבים והאם חוויתם:
מה קורה כאשר נשואים ואוהבים (והדגש על אוהבים) את בן/בת הזוג, אבל "מתאהבים" במישהו אחר?
האם זה אפשרי? אפשרי לאהוב שני אנשים במקביל?
השאלה הזו גורמת לחשוב מהו מנגנון ההתאהבות וכיצד הוא עובד.
והכי מטריד: איך מתמודדים והאם לספר לבן/בת הזוג?

ואם מעניין אתכם גם לקרוא : http://www.mako.co.il/home-family-relationship/couples/Article-250a34d3ed69c21004.htm

כן בפשט

במציאות יש רמות של אהבה
וכמו שאוהבים את כל הילדים שלנו - כהכנה לכך שבעתיד ייתכנו מצבים כאלו

תגידי
את אוהבתטוטי ??
חחחח

סיגלית 2014

New member
מנהל
דיברתי על

אהבה רומנטית. גם אני מתה על הילדים שלי אבל אני לא רוצה לשכב איתם (חס ושלום, השם ישמור), אחרת היו מאשפזים אותי

ברור שאני אוהבטוטך

יודע למה התכוונת

ומניסיון כן

ויש מצב שזה אותו מנגנון של אהבה עם חומר אחר בפנים

וגמני מחבב אותך עמוקות

אהבה

יש כל מיני צורות של אהבה. אהבה של אם או של אב. ויש אהבה בין גבר ואישה..וזה קצת שונה. עם זוג מאד מאוהב לא מתאהבים באחרים. אבל עם חסר משהוא שם...אפשר להתאהב באחר או אחרת. יש משהוא ברגש בזה שמאד מבלבל ומורכב. לפעמים זאת רק משיכה שאנחנו מפרשים כאהבה...

תודה

וזה נכון שיש צורות שונות
אבל עצם העובדה שניתן לאהוב יותר מילד אחד , ניתן לאהוב יותר מבן זוג אחד
וכן - עם הזמן - חסר משהו , לשני הצדדים לדעתי
אולי יש ברי וברות מזל שלהם לא חסר דבר
וגם לאלו שלא חסר , יש מצב ישאהבו אחרים , והפחד לקלקל את הקיים ( מוצדק ) יניא אותם מזה

DogsPCI

New member
הלו סיגלית, מה המצב?

מה השאלות הקשות האלה באמצע הלילה...

האמת אני צריך לחשוב על זה... גם אני מאמין שברמת-העקרון זה אפשרי, רק שאנו כל-כך רגילים לעקרון המונוגמיה, שרק לחשוב על זה עושה לנו להרגיש רע :).

בכל מקרה, נכנסתי בעיקר למצוא איפה אפשר להדביק לך איזה שיר :). אמרת שאת אוהבת מיוחדים... אני מקווה שתאהבי את זה... ואולי גם שאר הגולשים פה :).

בוקר-טוב :).

https://www.youtube.com/watch?v=muObRiyGKNY

ד ר ל י

New member
הי סיגליתוש

האמת שאני לא זוכרת. אבל אני מסכימה עם יונק הצוף שיש רמות שונות של אהבה. בדרך כלל התאהבות שונה מהאהבה שרגילים אליה.

ע י ד י ה

New member
את הבעל את אוהבת מבחינה מצפונית

וכי את לא רוצה לפגוע בבטחון הכלכלי שלך, ואת המאהב
את אוהבת
כי יש לך תשוקה אלי והוא בשר חדש.

זה כל הסיפור.

סיגלית 2014

New member
מנהל
ברוכה הבאה

איזה כיף "לראות" פנים חדשות כאן.
אם מדברים עלי... אני אוהבת את בעלי גם כאדם ולא רק כמכלכל (גם אני עובדת וקורעת את הת...).
אני התכוונתי לאהבה לבן הזוג, ברמה שמתגעגעים אליו כאשר הוא לא בסביבה, לא רוצים להפסיד אותו לא רק בגלל הביטחון הכלכלי.
ואז פתאום מגיע מישהו אחר שמושך, שסוחף.... האם זה אפשרי?
לדעתי יש אנשים שמסוגלים לזה, להיות מאוהבים בשני אנשים. ויש כאלו שלא.
לדעתי זה תלוי לא רק בסוג האהבה אלא גם באדם.

פ נ ט i ם

New member
יש הבדל בין לאהוב ולהתאהב

אמנם אני לא נשוי אבל כשהייתי בזוגיות ואהבתי את בת זוגתי אהבה שכמותה לא ידע העולם, זה לא "הפריע" לי להתאהב בנשים אחרות, אך מעולם לא אהבתי אחת אחרת במקביל.
&nbsp
אני נתתי הוראה לעורך הדין שלי שברגע שתעבור חתיכה מולי ואני לא אפנה את מבטי אליה אז שישר ינתק אותי מהמכשירים...

sani48

New member
היי סיגלית היקרה

מה שלומך? :)זה אפשרי וקורה ללא מעט אנשים שנימצאים בזוגיות שכניראה שהם לא שלמים בה,לי אישית זה לא קרה וגם לא יקרה בחיים,כי אני באופי שלי לא מסוגל לתת לדבר כזה לקרות,ואני מדבר על התאהבות במישהי אחרת כמובן,אבל אני כן אוהב המון אנשים שאני מכבד ומעריך,אבל זה לא אהבה רומנטית,דרך אגב גם אותך אני אוהב מאוד
,למי שזה שכן קורה לו ואני מציע או לנתק כל קשר עם אותו בן אדם, או להיפרד בצורה יפה מהבן/בת זוג שלהם ואז לממש את האהבה שלהם(במידה וזה הדדי כמובן וזה לא סתם פנטזיה),כל טוב לכולם

סיגלית 2014

New member
מנהל
הי סאני

שלומי טוב מאד. מה שלומך?
אני לא יודעת אם אותם אנשים שלמים עם הזוגיות או לא. אני חושבת שזה קשור יותר לאופי.
לדעתי, יש אנשים שמסוגלים להתאהב ולאהוב שניים בו זמנית ויש כאלו שלא.

אגב, גם אני מתה עליך...
אבל בזמן האחרון הרומנטיקה לא משהו.... אתה כבר לא משקיע כמו בעבר.

למעלה