האם אפשר לבנות על סמסונג גלקסי כ GPS בפולין?

ניב נ

New member
האם אפשר לבנות על סמסונג גלקסי כ GPS בפולין?

או עדיף להשתמש במכשיר GPS שעובד עם רשת הGPS.?

ronengeles

New member
אם אתה מתכוון לעשות אינטרנט סלולרי בפולין

אז לא אמורה להיות בעיה. אם לא, אז תצטרך GPS רגיל.

ניב נ

New member
אין בעיה במקומות שבהם אין כיסוי ?

כמו לדוגמא בחלק מהכביש בין ירוחם לב"ש ובין מצפה רמון לב"ש? אני מניח שגם בעיות דומות יהיו בפולין. בחלק קטן מהמקומות

ronengeles

New member
כן ולא

ב WAZE למשל (עד כמה שאני מבין היא פועלת בפולין), כל עוד לא סטית מהמסלול שנבנה מראש, אין בעיה כשאין חיבור רציף לאינטרנט, ובזמן הניתוק היא פועלת רק על לוויינים. ברגע שיש סטייה מהמסלול, התוכנה צריכה לחשב את המסלול מחדש, ואז אתה בבעיה (אני לא זוכר כרגע אם היא עדיין מציגה את המיקום הנכון שלך ורק מאבדת את המסלול, או מאבדת הכל, צריך לבדוק את זה). אם הכביש ישר, אין כמעט פניות ויש לך מפה לגיבוי, כנראה שניתוק זמני לא יהווה בעיה רצינית. אם אתה רוצה להיות בטוח, רק GPS אמיתי ייתן לך תשובה ראויה (עדיין מומלץ שתהיה מפה לגיבוי). ייתכן שיש אפליקציות שמאפשרות ניווט ללא אינטרנט לאנדרואיד, אבל מכיוון שאין אחת כזו שתומכת בישראל, אז לא ממש בדקתי את הנושא.

voguemaster

New member
יש גם יש

כבר אמרנו שיש את MOTONAV (נדמה לי שזה השם) שאמורה לאפשר ניווט OFFLINE בלי אינטרנט. היא אמורה להיות מבוססת על IGO או משהו כזה. צריך לחפש אותה אבל בעיקרון יש לחבר שלי מהעבודה מותקנת על הנקסוס 1 שלו וזה עובד לו יופי (אין לו חבילת גלישה).

ronengeles

New member
אני רואה שזה לא הכי פשוט.....

כל מה שמצאתי שקשור ל MOTONAV דורש לעשות ROOT ועוד כל מיני התעסקויות. אבל כן, זאת גם אופציה

AYELET1

New member
כשאין חיבור סלולרי ואתה -רחמנא ליצלן- סוטה

מהמסלול, התוכנה פשןוט קורסת (נסגרת). לא הייתי מסתמכת על דבר כזה ללא חיבור סלולרי. לפעמים יש חסימה בלתי צפויה בכביש, פקק, סתם טעות של ך או של התוכנה , וסוטים מהמסלול. הייתי מנסה לחפש תוכנה כלשהי לפולין (לאט חייבת ליהיות ישראלית, אבל אז רצוי להבין קצת אנגלית).

ronengeles

New member
דווקא היא לא קרסה לי

היא איבדה את הכיוון ולא מצאה לי מסלול חדש, אבל היא לא נסגרה. אגב, בגלל זה ציינתי את המפה לגיבוי, כי במקרה הכי גרוע אפשר לעצור רגע בצד, להתאפס על המפה ולנווט כמו "פעם"

AYELET1

New member
גרררר... התפוז...

נוסעת גם עם GPS (IGO שלא צריך חיבור סלולרי) וגם עם מפת נייר. תמיד אם נוסעים לחו"ל מוציאיפ די הרבה כסף. מחיר תוכנת הניווט הוא כבר זניח (והיא בהחלט משמשת לכמה שנים)

voguemaster

New member
ואפשר גם

לקנות SIM מקומי שתומך בגלישת אינטרנט (אני מניח שזה לא הון תועפות) ולקבל WAZE שעובדת יפה ובלי בעיות. כמובן שאם יש קרובי משפחה במדינת היעד יש יתרון כי הם יכולים להשיג דיל טוב על כזה דבר

AYELET1

New member
הבעיה רק שאם יש לך עומס על הרשת אתה בלי תוכנה

או עם תוכנה שלוקח לה שעות לעלות. \זה קרה לי כבר כמה פעמים בארץ ובכל מקרה אתה תשלם אז למה לא תוכנה באופליין ?

ניב נ

New member
לגלקסי יש מקלט GPS יש עבורו ל IGO תכנה?

קרובי משפחה בפולין?!

למעלה