האם אפשר לבצע תנוחת נר בסאשן קצר?

• פותח הנושא rare
  • פורסם בתאריך

rare

New member
האם אפשר לבצע תנוחת נר בסאשן קצר?

רציתי לדעת האם אני יכול לעשות ת תנוחת הנר כאשר אני עושה סדרה קצרה של תרגילים? כי אמרו לי שלא בריא כאשר הגוף לא מספיק מחומם..ואני יודע שהתנוחה הזו מאוד חשובה.

יוגי בר

New member
אל תכבה את הנר

היי לך. וברוך בואך לפורום אז ככה: 1. הסארוואנגאסן- תנוחת הנר היא באמת תנוחה מזה חשובה. וחשוב לעשות אותה יום יום. 2. אכן, כמה שהגוף יותר מחומם יכול להיות יותר טוב... 3. אבל, לא תמיד זמנך בידך ואת התנוחה-כאמור-צריך לעשות. אז אל תתרגש ממה שאמרו(או אפילו ממה שאני אומר) תעשה. ותרוויח. נקודה. 4. כן. חשוב לעשות אותה נכון. וכשאתה קצר בזמן כך הולך העניין. בשכיבה על הגב שאף איטי ועמוק המצד רגליים במתינות. העבר ידיים גבוה למעלה והרחק לאחור בעדינות והארך את כל החלק האחורי של הגוף. מקצות העקבים ועד קצות האצבעות. * פשוט ידיים לפנים- כפות הידיים על הרצפה, וצמודות לחלק החיצוני של הירכיים. *חפור עם הידיים קדימה, נשוף בעדינות ובאריכות וישר את הגו לגמרי כך הצוואר והעורף מתיישרים ומתארכים לאחור. בנגוד לעקבי הרגלים המזדקרים קדימה ולמעלה. * שאף לאט ועמוק. לחץ את כפות הידיים והמרפקים והעלה את הרגליים לזוית של 90 מעלות. * התייצב נשוף לאט וארוך והפל- פשוט הפל את שתי הרגליים לאחור לתנוחת המחרשה. ההאלהאסנה. השאר בתנוחה זו מעט שאף ונשוף באיטיות והשתדל להאריך את הצוואר והעורף. הידיים ממשיכות לתמוך כל העת בשיפולי הגב. זה חשוב לעליה נכונה בזמן קצר. * הנע את המותנית מעט קדימה שאף לאט וארוך והרם את הרגליים למעלה. התייצב ונשום לאט לאט. זמן שהייה: בפעמים הראשונות השאר בתנוחה כדקה. ירידה: נשוף בעדינות. ורפל את הרגליים בברכיים והבא אותן אל המצח. שחרר ידיים מהגב והצב אותן בחצובות על הרצפה. כפות הידיים כלפי מטה והגלש את הגוף חוליה אחר חוליה בלי להרים את הראש. בהצלחה. ושנה טובה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה