בהתפחת שמרים
יש כמה התפחות, הראשונה היא השמרים עצמם,
ואח"כ ללוש בצק ולתת לבצק לתפוח. (ואפשר יותר מפעם אחת.
אני לעיתים מתפיחה רק את השמרים, כלומר, את כמות השמרים שמה בכלי קטן עם קצת מים פושרים ומוסיפה קמח, נותנת להם לתפוח,
ואז מוסיפה לקמח ולשאר חומרים ולשה. מכניסה למקרר.
לא מתפיחה בחוץ/בחום אלא נותנתלו שהות במקרר. אפילו לילה.
בהחלט נשאר גמיש ונעים לעיבוד, והעוגה בטעם של שמרים.
ואם לא עוגה, אלא מילוי של בשר טחון, או כל שימוש אחר.