האם אפשר להחזיר מישהי לחיי?

expresso3

New member
האם אפשר להחזיר מישהי לחיי?

לפני זמן מה הכרתי מישהי והיינו בקשר מאוד אינטנסיבי למשך כחודש וחצי. מאוד מאוד נקשרתי אליה. מסיבות שונות היא החליטה שהיא צריכה להתנהתק ולקחת "זמן לחשוב". הדבר היכה בי מכה קשה מאוד. פתאום הבנתי כמה אני מתגעגע אליה וכמה אני קשור אליה ורוצה אותה בחיים שלי. אני חי בחו"ל וכרגע בארץ ובגללה ממש שקלתי לחזור ארצה לתמיד, וכעת, עם הסיפור הזה אני מבולבל מאד. צריך להגיד כי אני לא אובססיבי או תלותי או משהו כזה ולרוב אני בכלל לא נקשר לנשים שאני בקשר איתן. אני משוכנע לגמרי שאם היא תהיה איתי היא תהיה מאושרת (והיא באמת היתה מאושרת בזמן שבילינו יחד ואמרה לי את זה). האם לפי השיטות של "הסוד" אני יכול להחזיר אותה אליי? איך בדיוק אני עושה את זה? אני צריך לדמיין את זה הרבה? להגיד משהו ספציפי? האם אני יכול להגביל את זה לזמן ספציפי למשל "היא תתקשר אליי השבוע"? האם אני אמור לבקש את זה או רק לחשוב או לדמיין? האם אני עצמי צריך להיות משוכנע בזה או רק המחשבה חשובה? מה הטכניקה? אני מאוד מאוד רוצה שזה יצליח ואשמח לקבל עזרה.

CrazySheep111

New member
לדעתי אתה צריך לדמיין

את עצמך חווה שוב את הרגשות שהיו לך איתה, אבל אל תדמיין אותה ספציפית. יכול להיות שהיא רוצה כיוון שונה בחייה- לך תדע... לדעתי במקרה הזה שחזור רגשות עדיף על פני החזרת מישהו ספציפי לחייך...כי אולי יש סיבה לך שהיא יצאה מחייך.

למעלה