האם אפשר להיות שותפה?

Speechless

New member
האם אפשר להיות שותפה?

לכבוד מנהל פורום היקר - דודי ! אין לך מוסג כמה ליבי זרח כשראיתי שמישהו סופסוף עם ביטוי גובהה וכבוד וכנות מריבית עבור הזמר שגם אני אותו מאוד מעריצה הקים פורום עבור זמר שמגיע לו ! כשדורכים עליו הוא תמיד קם! הוא ממש שורד אמיתי ! וכמו שאליבת טיילור אומרת ואצ´טט "הוא המלך של הפופ \ רוק והנשמה! ברצוני לשאול אותך כבוד המהנהל - אני מעריצה של מייקל מעומק ליבי ונישמתי אלך איתו ואיתך באש ובמים! אני רוצה להיות - לנהל איתך את הפורום - ( אני יכולה לשים אותו באתר שלי) זה ייתן לזה אולי יותר פוש. אני רוצה להכיר אותך אישית. אם אפשר .... (ומה יגרום לנו להביא את מייקי לשיראל שוב!@????) שלך ושל מייקל באש ומים! תתקוננו כנראה ש butterflies הוא הקליפ הבא ואחריו זה unbreakable חכו חכו ואיך שמייקל אומר - !you ain´t see nothing yet and the best is yet 2 come! חכו חכו אתם תראו who´s bad ! מייקל עוד יראה לכולם מאיפה הדג משתין שכולם יצטערו (כולל הפפרצי) על היום הזה שהם לא הפסיקו להציק לו ! ודודי עשה טובה לאנושות - ובמיוחד למייק! תביא לנו הוכחה שמייקל לא אשם בביצוע מעשים מגונים בילד קטין! ואם אתה זקוק להוכחה שהוא גם לא הפך את ההעור שלו בכוונה ללבן ! אז יש לי הוכחה! באתר שלי תמצאו בפרק - ביוגפריה את ההוכחה שמייקל נושא מחלת עוןר נדירה שאכלה לו את הפיגמנטים והפכה את העור שלו לבהיר יותר! יום יבוא ואני אביא לכולכם את ההוכחה שהוא גם לא ביצע מעשים מגונים בילד קטין ! חכו ותראו ! מייקל הוא אשיות מאוד עדינה שצריך להבין אותה! כי הילדות שלו לא הייתה מושלמת! עד כאן המעריצה של מייקל ג´קסון באש ובמים CHANGE THE WORLD

sherly

New member
היי!!!../images/Emo6.gif

שלום יפית ביקרתי באתרך, והוא פשוט מקסים! רואים שהשקעת המוןאהבה וזמן. כל הכבוד!!!! רציתי לשאול אותך אם את נכנסת מידי פעם לצאט של מייקל? שנמצא באתר: http://www.michaeljackson.com אינני מצליחה להיכנס לצאט שבאתר שלך. אבל אשמח מאוד להכיר אותך ואולי גם ניפגש.
שמרי על עצמך.

mjjman

New member
../images/Emo13.gif

שלום לך, קודם כל - אני בהחלט לא "כבוד המנהל". אני "דודי", זה הכל
אני שמח שאת שותפה לתחושה שהיתה בי, שחסר (או לפחות היה חסר) פורום שכזה בעברית, פינה מיוחדת, לאנשי מייקל ג´קסון. אני מקווה שנוכל יחד להקים פה קהילה שוקקת. באשר לנושא העזרה - כן, אני אשמח מאוד לקבל עזרה. אם תוכלי לשלוח לפורום הזה אנשים שמתעניינים בג´קסון (מעריצים או סתם חובבי מוסיקה), זה יהיה יוצא מן הכלל. יותר מכך, בכדי שהפורום יצליח, רצוי יהיה להפריח את כל רבדיו- כולל פירסום כתבות וחדשות רלוונטיות. בעניין העור / מעשים מגונים - בכנות, אני ממש מעדיף שלא להכנס לנושאים הללו, מאחר שמדובר בוויכוחים עקרים, שאין כל טעם להכנס אליהם. אם מישהו נכנס איתך לוויכוח כזה, רצוי פשוט להתעלם. זה לא נותן שום דבר - האמיני לי. שיהיה לך יום נפלא, -דודי.

למעלה