האם אפשר להכין בשמל עם קורנפלור במקום קמח?
Y yair_bar New member מנהל 17/6/16 #4 האם אין מאכל אחר שניתן להכין? אני חושש שהמרקם של הבשמל לא ייצא כמו שצריך ובסוף כל המנה לא תצליח.   אם תגידי מה המנה שאת מתכוונת להכין אולי נוכל לחשוב על תחליף לבשמל או שנוכל להציע מנה אחרת חלופית שלא דורשת בשמל כלל
האם אין מאכל אחר שניתן להכין? אני חושש שהמרקם של הבשמל לא ייצא כמו שצריך ובסוף כל המנה לא תצליח.   אם תגידי מה המנה שאת מתכוונת להכין אולי נוכל לחשוב על תחליף לבשמל או שנוכל להציע מנה אחרת חלופית שלא דורשת בשמל כלל
G galanterit1 New member 18/6/16 #5 אני מכינה סופלה פרמזן מעולה שמורכב מבשמל,פרמגן וביצים מופרדות. רציתי לארח עם המנה המופלאה הזאת ,אורח שלאחרונה התגלה כחולה צליאק,לכן חיפשתי תחליף. אם יש למישהו סופלה גבינות ללא קמח אשמח לקבל,למרות שהייתי מעדיפה להצמד למתצכון שלי
אני מכינה סופלה פרמזן מעולה שמורכב מבשמל,פרמגן וביצים מופרדות. רציתי לארח עם המנה המופלאה הזאת ,אורח שלאחרונה התגלה כחולה צליאק,לכן חיפשתי תחליף. אם יש למישהו סופלה גבינות ללא קמח אשמח לקבל,למרות שהייתי מעדיפה להצמד למתצכון שלי
ח חנהפ Active member 19/6/16 #6 יש תערובות קמחים שנותנות תוצאות לא רעות הייתי מנסה בכל זאת אולי תאהבו.