האם אפשר להשרות גרגירי חומוס בקירור?

elephant120

New member
האם אפשר להשרות גרגירי חומוס בקירור?

שלום
אני מעוניין להשרות גרירי חומוס אבל לא אהיה בבית ליותר מ24 שעות וברגע שאני שב הבייתה אני מועניין ישר לבשל את החומוס. לכן אני לא רוצה להשאיר את החומוס המושרה בחוץ לכל כך הרבה זמן בחוץ מבלי להחליף מים (גם די חם במטבח שלי).
האם אפשר להשרות את גרגירי החומוס במקרר למשך הזמן הזה? האם הקירור לא ימנע מהגרגירים לספוח את כמות הנוזלים שהם צריכים לספוח?
 

TCHM

New member
אין בעיה...

שים את החומוס בקערה גדולה וכסה במים בגובה
כ 7 ס"מ מעל הגרגרים. זה בדיוק כמו התפחה רגילה.

אתה יכול גם להתפיח את החומוס יום לפני ולשמור
במקפיא עד הבישול. שים בסיר כשהם קפואים ותתחיל
לבשל.
 

פוקסי99

New member
זה מאד רצוי

אני בקיץ תמיד מוסיף בקערה מים עד מעל גרגירי החומוס מכסה הייטב בניילון נצמד ומכניס למקרר. בזמנו ביקרתי באחד מיצרניות החומוס והם משרים גרגירי חומוס(מאות קילו) ומוסיפים למיכל כמויות של קרח.
 
למעלה