הנקה חלקית
אני חושבת שמה שהכי חשוב להתכונן אליו במצב כזה הוא לבסס בהתחלה את כמות החלב שלך ולמצוא את האיזון המתאים לך בין חלב אם לתמ"ל כך שתשמרי על הכמות הרצויה, בנושא זה קטונתי ונראה לי שיועצת הנקה תוכל לעזור, הדר בטח תיכנס בקרוב ותוכל מענה הולם.
לגבי הנקה בו"ז, אני אמנם מניקה הנקה מלאה, אבל ממש לא בו"ז אלא אחת אחת. התחלתי בהנקה חלקית עם בקבוקים, אבל לאט לאט עברתי להנקה מלאה.
ובהתחלה אכן זה לוקח להן המון זמן לינוק אבל אחרי כמה חודשים זמן היניקה מתקצר ממש ל10 דקות 5 דקות ואז זה הרבה יותר קל
.
לשאלותיך:
כמוסות להגברת חלב - אני לוקחת חילבה של אלטמן 3*3 פעמים ביום, זה עוזר לי למרות שלעיתים אני חשה שזה יותר פסיכולוגי
משאבה - זה תלוי באיזון חלב אם-תמ"ל שאת רוצה לתת - כי שאיבה גם גוזלת זמן. אני ממליצה לך כן להתארגן על משאבה לכל מקרה, עדיף שתהיה לך משאבה שלא תעשי בה שימוש מאשר שתתחילי לחפש משאבה מאוחר יותר יהיו לך מספיק עיסוקים אחרי הלידה
משאבה אפשר להשאיל מיד שרה או מגמ"ח או לרכוש להשאיל מחנות פרטית
בקבוק מומלץ ליונקים - אחד המומלצים הוא פטמת קלמה של חברת מדלה אבל יש עוד כמה פשוטים יותר, אני השתמשתי בטומי טיפי והייתי מרוצה עד כה, לפני שבועיים השגתי את הקלמה ומאוד אהבתי אבל אני כבר לא מאכילה בבקבוק כל כך הרבה, אז קשה לומר עד כמה היא באמת מצדיקה את השם שיצא לה
בנוסף אם את שייכת לקופ"ח כללית - יש לך הטבות בנושא ההנקה.
ואם תרצי יש מפגשי תמיכה וחברה של /www.facebook.com/?ref=logo#!/groups/lllisrael/members/" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/?ref=logo#!/groups/lllisrael/members/" rel="nofollow" target="blank">ליגת לה לצה במקומות שונים בארץ שאת מוזמנת אליהם
שבת שלום ובהצלחה