האם אפשר להתקין ווינדוס מתוך תיקיית ווינדוס שנמצאת במחשב?

ביצעתי שיחזור עצום למחשב בטעות, זה החזיר לי את המחשב למצב טרום התקנות ועדכונים. אפילו מערכת הפעלה אין לי באופן פעיל, אלא רק באמצעות מערכת הפעלה מיני באמצעות און קיי, ואני רואה שתיקיית ווינדוס עדיין קיימת במחשב כמו שאר התיקיות. השאלה כעת האם אני צריך להוריד ווינדוס חדש, או שאפשר להתקין ולהחיות אותו מתוך התיקיה הקיימת שהוא תמיד פעל באמצעותה? אם כן, השאלה כמובן - איך לבצע ? תודה מראש.

לצערי אין אפשרות לבצע התקנה של ווינדוס מתוך ההרד דיסק.
במידה ויש לך בתקיה הזאת גיבוי, אולי תוכל לנסות ולבצע אליו שחזור באמצעות דיסק אתחול.
לחלופין, תוכל לבצע התקנה מחדש מתוך דיסק און קי.
אם אין לך דיסק אתחול, תוכל ליצור אחד כזה במדריך הזה.
יש גם את המדריך הזה שיכול לעזור.
מהדיסק הזה תוכל גם לעשות התקנה מחדש למערכת "נקייה"

תודה בינתיים,
אמנם מאחר והמדבקה של מפתח ההפעלה ווינדוס 10 כבר אבדה מע"ג המחשב, חשוב לי לשאול:
האם יש לי איזו אפשרות לאתר \ לדעת את מפתח ההפעלה ווינדוס, שהיה עד עתה במחשב שלי, בתנאים הנוכחיים (ווינדוס שהוסרה ההתקנה שלו. כעת הגישה לכל הקבצים הינה רק באמצעות מערכת הפעלה מיני הנ"ל) ?
אם לא, אזי מה עלי לעשות להתקנת ווינדוס חדש ?

HelpSupport

Active member
מחשבים ניידים שנקנו עם מערכת הפעלה 10 לא היו להם מעולם מדבקה עם המפתח. המפתח מוטמע בתוך הלוח בביוס של המחשב.

כל מחשב אם זה נייד או נייח שעבר אקטיבציה לקוד המפתח אינו זקוק למפתח בעת התקנה, אך יש להקפיד ולהתקין את סוג המערכת שהיתה מותקנת - HOME או PRO. קוד מפתח של מערכת 7 או 8 או 10 מתאים להתקנה של 11 במידה והמחשב תואם לדרישות המערכת שקבע יצרן מערכת ההפעלה - MICROSOFT.

תודה בינתיים,
אמנם מאחר והמדבקה של מפתח ההפעלה ווינדוס 10 כבר אבדה מע"ג המחשב, חשוב לי לשאול:
האם יש לי איזו אפשרות לאתר \ לדעת את מפתח ההפעלה ווינדוס, שהיה עד עתה במחשב שלי, בתנאים הנוכחיים (ווינדוס שהוסרה ההתקנה שלו. כעת הגישה לכל הקבצים הינה רק באמצעות מערכת הפעלה מיני הנ"ל) ?
אם לא, אזי מה עלי לעשות להתקנת ווינדוס חדש ?
היי,
אתה יכול לאתר את מפתח המוצר שלך (CD-KEY) בעזרת המדריך הזה.

למעלה