האם אפשר לזהות בעזרת ביואנרגיה

ורד 34

New member
האם אפשר לזהות בעזרת ביואנרגיה

האם יש ישויות שמסתובבות בבית, או משהוא אחר שמפריע לחיי החשמל בבית. בבית שלי נישרפות נורות בכמויות, השידורים מיס מיתקלקלים ה ר ב ה. יש לציין שחלק מהבית בנוי מבחינת חשמל באופן פרטניף בעל הדירה עשה את הרוב אבל חשמלאי מוסמך ומעולה הוזמן לבית, לקח שעתיים אבל סידר ה כ ל!!! ועדין יש בעיות רבות. איך אני מגלה למה, איך, מי, מה, מתי איזו פעולה אני צריכה לעשות בכדי לדעת

../images/Emo203.gif כאן ארחיב ברשותך.

הביאנרגיה, אןתה אנרגיה מדוברת שסובבת את עולמנו , את גופינו ונמצאת בכל תא מתאי גופינו, יש לה תכונה מסויממת של התכנסות. רוב האנרגיות המוכרות כמו אנרגיה חשמלית, מגנטית, אנרגית חום.. אלו נוטות להתפשט. הביואנרגיה נוטה להתכנס. עוד תכונ שש לאותה אנרגיה היא משיכה למים. בימים אלו שבאיזורינו מתחוללות סופות באטמוספרה יש התלכדות של טיפות מים בתוך הסופה (גם אם זו במרחק כמה מאות ק"מ מאיתנו) אותם מים סוחפים לכיוונם אנרגיות (אותה אנרגיה שמלכדת טיפות מים לענן) ובעצם גורמת לחוסר, לואקום אנרגטי יחסי כאן למטה. כתוספת לכל אלו , הימים האחרונים הם ימים של ירח מלא, גם תופעה זו יונקת אנרגיות מהקרקע לכיוון מעלה. אותו ואקום יוצר חוסר איזון ונותן אפשרות ומקום לאנרגיות אחרות-בהם האנרגיה החשמלית שעצורה בתוך קוי ואביזר החשמל הבייתיים, אלו מנצלים את "אפשרות ההתרחבות" ויוצאים בהתפרצויות של "שמחה". אגב לא רק הם חוגגים- המחסור באנרגיה זו מורגש מאוד בתקופות אלו אצל כל אחד מאיתנו. אלו שרגישים יותר מתחילים לקבל כאבים בפרקים ובשרירים, כאבים ראומטיים וגם הנטיה למחלות גווברת . המחסור באנרגיה יוצרת החלשות של מנגנוני החיסון ואנחנו מן הסתם אומרים "עונת השפעות, הוירוסים או סתם כאבים כי ישנו עם חלון פתוח" מה צריך לעשות??? להניח חפצים שמושכים אנרגיה אל תוך הבית: צמחים מפלי מים, בדי מגבת, ציור ספירלות... ולשאלתך הראשונה, האם יש ישות שמסתובבת אצלך בבית?

../images/Emo51.gifמעניין מאוד!!!

כבר שבועיים אני ובני הבית "משופעים". כיצד בדי מגבת מושכים אנרגיה? מה מיוחד בהם?
ממתין לך מסר....

ורד יקרה../images/Emo9.gif

כל שיטה אנרגטית יכולה לזהות ישויות, בעצם, ישויות יש בכל מקום, בכל בית. מה שאת מתארת יכול לקרות בעקבות אנרגיות דווקא של האנשים שנכנסים ויוצאים מביתך. לא מרגיש לי ישויות שמפריאות לך במרחב שלך, אלא אם את היית אצל מיסטיקן.ית כלשהו והתחברה אלייך ישות לא נעימה. את בהחלט יכולה לעשות טיהור עצמי כמו טבילה במי ים או במקווה. וטיהור לבית על ידי שטיפה במי מלח, קטורת מרווה ונרות. שלווה ואור באהבה אריאלה

ורד 34

New member
לא הייתי אצל מיסטיקנ/ית ועשיתי טיהור לבית

כאשר עברנו לגור כאן, ומאז פעם בחודש עם שטיפה במים מלוחים מרווה בוערת ונרות וקטורת וכמו כן בשילוב של מדיטאצית הגנה. והגנות אני עושה כל יום בבוקר לעצמי ולילדים. אני מרגישה שיש כאן מישהוא הבן שלי כל לילה כמעט רואה ושומע ישויות מדברות ליד החדר שלו. הוא מנסה לתקשר איתם ואז הן נעלמות. השאלה היא באיזו דרך אני יכולה לגלות האם יש כאן מישהוא ובמידה וכן מי הוא

ערב טוב ורד../images/Emo24.gif

עכשיו אני רואה שאת עוסקת במיסטיקה אז בדקי את האפשרות האחרת, מי שנכנס ויוצא מביתך,ואולי ישות שהתחברה אליך ממקור כלשהו. כפי שאמרתי, ברור שיש ישויות, אם ברצונך את יכולה לדובב אותן ולשאול מי הן ומה הן רוצות, ילדים אכן רואים יותר מאיתנו. ומאחר ואין להן דרך נכונה לתקשר איתם - יכול להיות מצב שיעלמו, או שהוא עדיין לא יכול להכיל אותן. אם לא נעים אפשר לבקשר יפה שיחזרו למקומן, ואם נעים פשוט להמשיך לדבר איתן, לעיתים אנו חשים בהן אנרגטית אך איננו בתדר של שיחה עימן. לא הבנתי אם הן מפריעות לך, או שאת סקרנית לדעת מיהן ? קחי בחשבון שדרך הנט ,אין אפשרות ממשית לתת לך תשובה חד משמעית, לזה יש צורך בחיבור אישי אלייך לפחות .
סופשבוע נעים ורגוע אהבה אריאלה

ורד 34

New member
בעיקר רציתי דרך לתקשר איתן

אני סקרנית לגביהן. מעבר לכך למנוע אותן מלהפריע לילד שלי לישון

ורד

אולי תנסי בדרך העפעוף. שאלי שאלות לגבי התחושות, שאלות של כן ולא ואולי תגיעי לתשובה בעצמך. גם אם תמצאי שנמצאה חותמת אנרגטית של יישות במקום אין כל סיבה לדאגה. לגבי הילד, תחקרי את הילד על אותה דמות ותביאי את הדברים לכאן אולי נצליח לבדוק.

ורד 34

New member
כמו שכתבתי החשמלאי היה אצלנו שעתיים

חיזק והחליף. אבל תודה על העצה

למעלה