האם אפשר לטחון נתח פילה מדומה ולערבב עם נתח כתף או צוואר

רוניק77

New member
האם אפשר לטחון נתח פילה מדומה ולערבב עם נתח כתף או צוואר

ולקבל תערובת טובה (טעימה) לקציצות או קבב ?
 

פוקסי99

New member
קבב

לא ניסיתי לטחון פילה מדומה .אבל אני טוחן לקבב נתח צוואר או צלעות .ונתח של שריר הזרוע .ביחס של 2/3 בשר צוואר ו1/3 בשר שריר מערבב הייטב .מוסיף שומן ליאה כבש . בצל קצוץ דק ופטרוזיליה קצוצה פלפל שחור טחון ומלח .
בבשר שרירי יש ג'לטין אשר משמש כדבק שהקבב לא יתפורר .לעיתים אני לפני הערבוב מכה על בשר השריר עם קופיץ בצד הרחב כדי לשחרר כמה שיותר ג'לטיו
 
למעלה