האם אפשר לעבור מj1 לגרין קארד?|טמבל

Mega Babe

New member
הא הא אני לא ../images/Emo163.gif

אבל אולי קצת מבולבלת האם ויזה זו מחייבת לחזור אחרי תקופה מסויימת לארץ??? תודה רבה!!!!!!

roy269

New member
There are different kind of J1 visa

There are differences between visas for students teachers medical workers As for teachers, I know that there is an option to move toward green card

Mega Babe

New member
Thanks a lot ../images/Emo141.gif

Are you in LA? Just curious

Mega Babe

New member
רציתי בהזדמנות זו לנג´ס../images/Emo22.gif

ולשאול מאין אתה יודע לגבי כרטיס הטיסה חזרה? אני צריכה להחליט עד יום שלישי ועדיין מתלבטת אם זה כדאי להגיע עם כרטיס חזרה לציריך או להוסיף 500 $ ולהגיע עם כרטיס לת"א my home sweet home האם בדר"כ בודקים כרטיס חזרה? (לא זוכרת......) ד.א אחותי אזרחית שוייץ כלומר שאם ישאלו כן יש לי קשר לשם. אוי אוי הפאראנויה... טוב ביי ותודה רבה על כל העזרה.

roy269

New member
ידע אישי

שני בניי שהגיעו הקיץ על ויזת תייר בקשו חודשיים שהייה קיבלו אישור שהייה ל - 6 חודשים לא ביקשו מהם לראות כרטיס חזרה אם תציגי כרטיס יציאה, במידה ותדרשי ולא משנה לאיזה יעד, זה יהיה מקובל עליהם סה"כ הם רוצים לוודא שאת יוצאת מארה"ב ולא משנה להם אם את חוזרת לארץ מוצאך או ממשיכה בטיול למדינה אחרת

Mega Babe

New member
תודה רבה

על הסבלנות ותשומת הלב שתהיה לכם שנה טובה טובה!

freedom rider

New member
תלוי, זה אפשרי במקרים מסויימים

אם ויזת ה-J הייתה בספונסרשיפ (ומימון) ממשלתי (אפילו חלקי) אז צריך לחזור לארץ המוצא לתקופת צינון. לרופאים אין ברירה, והם חייבים לחזור לארץ מוצאם בכל מקרה. אם לא, אז אין מניעה לשנות סטטוס מ-J למשהו אחר, כמו H (ויזת עבודה), או גרין קארד או משהו אחר, בתנאי כמובן שניחנת בכישורים המתאימים. דוגמאות שאני מכיר: בעל ויזת J מצא עבודה וקיבל ויזת H, בעלת ויזת J נישאה לאזרח אמריקאי וקיבלה ויזת בן-זוג (שלב בדרך לגרין קארד), בעלת ויזת J הוכרה כמדענית בכירה וקיבלה גרין קארד. בהצלחה!

Mega Babe

New member
תודה אני אקח את מס 2 ../images/Emo8.gif

תודה שמחתי להחכים. ד.א נעים מאוד

freedom rider

New member
אופס שכחתי לספר לך

שהגברת ממספר 2 לקחה את בעלה לישראל (היא חזרה, הוא עשה עליה), והם כאן כבר כמה שנים. גם המדענית חזרה ארצה. בעל ה-H1 עדיין שם.

למעלה