האם אפשר לעזור??

t i g

New member
האם אפשר לעזור??

שלום לכולם,אני בת 21, השתחררתי לפני שלושה שבועות, ופניתי לעמותה של גדולים מהחיים על מנת להתנדב, אך היות ואני גרה בנהריה, כרגע אין באיזור זה אפשרות לתרום. אשמח לעזור לילדים חולי סרטן באיזור מגורי, בעיקר במתן שיעורים פרטיים או בכל עזרה אחרת.

בשמחה

תמיד יש מה לעשות. אני חושבת שאת יכולה לבדוק בכמה מקומות, גם באגודה למלחמה בסרטן, ואולי יחברו אותך למישהו שחולה וצריך עזרה בלימודים, וגם אולי לפנות למחלקת ילדים בבית חולים שקרוב אליך ולבקש להתנדב. 03-5721616 זה הטלפון של האגודה. תתקשרי ותגידי שאת רוצה להתנדב ויפנו אותך למי שמתעסקת בזה. בהצלחה!
גלי

גוהנה

New member
יש בנהריה../images/Emo70.gif

לעמותת ח.ס.ן יש קבוצת תמיכה חדשה לחולי סרטן ובני משפחותיהם, בנהריה. אולי תוכלי לפנות לקו התמיכה של חסן:1-700-50-66-00 הם יפנו אותך למי שאחראי על נושא ההתנדבות בנהריה בהצלחה

מיליתו

New member
פני למחלקת אונקולוגיית ילדים ברמב"ם

הם יפנו אותך למקומות הנכונים. מנהלת המחלקה, פרופ' בן הרוש, תמיד שמחה לקבל מתנדבים. את יכולה לפנות לשם דרך המזכירה שלה, רונית. אני לא זוכרת כרגע את מספר הטלפון, אבל הוא מופיע בספר טלפונים תחת בתי חולים - רמב"ם...

nushit0

New member
הטלפון הוא

04- 8543002 את יכולה לדבר עם גלית או עם רונית יש בצפון עמותה שהקימו הורים לילדים חולים בסרטן ( בניהולו של אלי מנצר) ואני בטוחה שהם ישמחו לקבל מתנדבים. כל הכבוד לך!!!

yiska11

New member
כל הכבוד אחותי !../images/Emo39.gif

רק שתדעי שאם את הולכת לעבוד עם ילדים , זה ממש עוזר להם וזה די משכיח מהם שהם חולים (לפחות לכמה שעות ). אני זוכרת שהיה לי כ"כ כייף עם המתנדבים ותמיד אהבתי את כל היצירות אמנות שהם עשו איתנו ואת כל המשחקים שהם שיחקו איתנו. כל הכבוד ובהצלחה !!!!!!!

למעלה