האם אפשר לפקח על האינטרנט?

amichai

New member
האם אפשר לפקח על האינטרנט?

האינטרנט ניתן לפיקח? מי אחרי על ההשלכו של עברו חוקית. אשמח אם תקראו ותגבו לכתבה הבאה העסקת בנושא, ובבבקשות ש``ס לועדת הבחירות המרכזית.. עמיחי

B0ND_JAME5_B0ND

New member
לא קראתי אבל...

לא נראה לי שיש איזה שהוא אפשרות לפקח על האינטרנט, זה לא שזה איזה גוף או איזה מוסד כל שהוא - שכאשר הוא עושה עבירה אז סוגרים אותו, לא הזדמן לי לקרוא את מה ששלחת, אולי אני יעשה את זה בהזדמנות, אבל לבנתיים אם יש לך איזה שהוא אתר שאתה חושב שהוא עובר על החוק, משהו כדוגמאת: אתרי פורנו של ילדים, או אתרים אשר מדריכים להכין סמים בבית, או אתרים שמסיתים על אישים מסויימים - יש לך אפשרות נראה לי לפנות למשטרה, אם אתה רוצה יותר פרטים על זה - תוכל לשאול את poet הוא יותר מבין בפניה למשטרה עקב עבירות אינטרנט ממני.

Ey@L

New member
כן אפשר, וכן צריך!

אמרו כשהמציאו את העיתונות, ונתנו את חופש הדיבור שכל אחד יתחיל לכתוב עיתון ויתחיל הבלגן וחוסר השליטה. כמובן שיש עיתונים מגמתיים אבל מי שקורא אותם זה רק מי שמעוניין לקרוא! וכמובן שלא ייתנו לעשות עיתון נאצי, והנה כאן יש הגבלה. ואותו הדבר באינטרנט, המרחב עוד יותר פתוח ולא בעייה לפתוח אתר או לכתוב הודעה בפורומים. וכמו בעיתון שאחרי זמן מה ייסגרו אותו, כך גם באינטרנט. ואפשר להעמיד לדין מאותם סיבות, ולצנזר באותה צורה. רק צריך מערכת חוקים קפדנית והאינטרנט לא יהיה מקום ``ארור`` עבור חלק מהאוכלוסייה. בקשר לפוליטיקה, כמו שיש למפלגה מטה בחירות, כך יש לה אתר. כמו שהיא שמה מודעה ברחוב, כך היא שמה מודעה באינטרנט. בדיוק אותו הדבר. וצריכים להיות אותם הגבלות!

למעלה