האם אפשר לפרסם את הבלוג שלי בפורומים אחרים

asafbh

New member
האם אפשר לפרסם את הבלוג שלי בפורומים אחרים

הקשורים לאותה רשומה? כי לפי תנאי תפוז היא מצהירה שאסור לפרסם בלוגים ואם מישהו יפרסם הוא עלולו לסכן את מדד הכניסות שלו לבלוג אם לא אז איך אנשים ידעו שיש לי בלוג? האם יש רק מקומות מסויימים שאפשר לפרסם?

wranger

New member
תלוי

אם יש פורום שאתה חושב שהבלוג שלך רלוונטי לנושא שלו, פנה במסר למנהל הפורום ובקש את אישורו. יש מנהלי פורומים שאין להם בעיה עם פרסום בלוגים, ויש מנהלים שללא אישור פשוט ימחקו את ההודעה שלך. תפוז לא מצהירה שאסור לפרסם בלוגים בכלל, אלא בלוגים עסקיים/למטרות רווח.

wranger

New member
אה, מחוץ לתפוז?

טוב, אני לא חושב שהתשובה שלי השתנתה. אני אישית נוהג לזרוק קישור לבלוג שלי בכל מיני מקומות. לאו דווקא בפורומים אחרים אלא בפייסבוק, בחתימה שלי במייל, באיזושהי כתבה בYnet שכתבתי פעם... אבל הבלוג שלי, כידוע, איננו למטרות רווח (נו, אי אפשר לקרוא לתכנית התשלומים של תפוז "מטרת רווח"...).

asafbh

New member
אז אם אני ארצה להשתמש ברווחים שיצרתי בבלוג

מה התנאים? אני מתכוון לזה שאם אני מפרסם את הבלוג בפורומים מסויימים הקשורים לבלוג ובכל מני מקומות אחרים האם תפוז מכבדים את זה או שיגידו לי שזה לא חוקי ואני לא אקבל תשלום בגלל שפירסמתי

wranger

New member
לא נראה לי שהתשלום תלוי באיפה פרסמת.

אלא רק במספר הכניסות לבלוג שלך. כך שלדעתי זה אומר שאתה יכול לכתוב את כתובת הבלוג בגרפיטי על קיר של מועדון סאדו מאזו בתל אביב, לחלק כרטיסי ביקור של עצמך בפגישות "פדופילים אנונימיים" או לספר עליו לכל האומה בנאום חוצב להבות על דוכן הכנסת. במילים אחרות, הביקורת על איך ואיפה אתה מפרסם תהיה אחרת, ולא קשורה לתשלום.

למעלה