האם אפשר לפרסם כאן שתי מפות - שלי ושל מישהו- כדי לקבל מושג

האם אפשר לפרסם כאן שתי מפות - שלי ושל מישהו- כדי לקבל מושג

על התאמה?
תודה רבה!
אני בת 26
הוא בן 30
מורן

אוקיי תודה. המפות מצורפות בפנים עם שעות ומקום לידה מדויקים..

אני מבינה בזה ממש מעט, יודעת לומר שיש מולות ונוס מארס ...מה זה בדיוק אומר? זה יותר טוב מרע?(על בסיס הפכים נמשכים אך זה מעורר גם מתח של שוני בינינו) צמידות אופק-מארס (אופק שלי, ומארס שלו נמצאים בעקרב). מה היא אומרת?
אשמח למה שהמפה מתארת ואומרת על פוטנציאל הקשר הזה.
השעות לידה והמיקום מדויקות :))
תודה רבה!!!! :)
אני נולדתי ב- 31/3/88 (קובץ: מפה מורן)
הוא ב- 21/4/84 (קובץ: מפה מיכאל)
תודההה

ובכן

הפורום לא מיועד לניתוחי עומק מהסוג שאת מבקשת. ללמד אסטרולוגיה על קצה המזלג ועוד לעשות זאת על פני מפה של זוגיות זה בלתי אפשרי בכמה שורות באינטרנט. יחד עם זאת חשוב לומר שהמפה האסטרולוגית המשותפת אינה עוסקת במונחים כמו 'טוב' או 'רע' אלא יותר בדיאלוג הרגשי שמחבר את שניכם בקשר: אם הוא יהיה טוב או רע - זה כבר תלוי בכם. רק להסביר לך מה אומר כל מושג במפה המשותפת שלכם יקח לי כמה וכמה עמודים.. בכל מקרה, אישית אני מעדיף שבני זוג יגיעו אלי למפה משותפת יותר לצורך הבנת הדינמיקה ביניהם ושיפור המצב, מאשר ציונים כמו קשר טוב או קשר רע. ככלל, לדעתי אין קשר טוב או רע - יש בני אדם שמודעים לעצמם וממצים את היכולות האישיות והזוגיות שלהם בקשר תוך כדי דיאלוג האחד עם השני, ויש.. שלא.
אם התחום מעניין אותך - מציע לך ללמוד אותו לעומק, ורק אחרי שתדעי לנתח מפה שלמה תוכלי לגשת לניתוח מפה זוגיות על כל הכרוך בה, אלמנט שלומדים אותו שנים רבות ואחרי נסיון רב של ניתוח מפות אישיות. בקיצור - לכו אחרי הלב, תנו לראש לנתח ולהגיע למודעות, והכי חשוב - שנטובה ומשובחה!

Y. Welis

New member
+ עדיף להכין מפה משולבת ולא 2 נפרדות, כדי לברר על זוגיות

אכן, עדיף לעשות מפה אחת - מפת קומפוזיט - לצורך העניין

אבל חייבים ללמוד את החוקים של איך לנתח את המפה הזו, וקשה לעשות זאת על קצה המזלג כאן בפורום שכזה.

רק אומר שמרס מול ונוס מייצג סוג של משיכה משלימה בין שני החלקים - הגברי והנשי - במפות הלידה שלכם, אלמניט שיוצר פוטנציאל למשיכה אבל לצורך זוגיות צריך להסתכל על הרבה גורמים אחרים. צמידות של מרס של אחד לאופק של האחר יוצרת עצבנות אי שקט וגם סוג של משיכה, אך ישנו קושי ליצור מערכת יחסים הרמונית ושקטה עד שמבינים מה מייצג מרס במפת הלידה, ועובדים על מודעות במינון גבוה בין שניכם.

למעלה