האם אפשר לקבל יעוץ כאן?

arun

New member
האם אפשר לקבל יעוץ כאן?

אני צריך לקבל עזרה בקשר למערכת יחסים שאני נמצא בה כרגע, האם זוהי התאמה או שלא. אני כבר מבולבל לגמרי ולא מצליח לתקשר לעצמי.

אפשר כן

בלי אחריות כמובן מה בדיוק השאלה ושחרר פרטים שיהיה אפשר להאחז בהם. לגבי מה שכבר אמרת...אין התאמה. להוכחה בא הבלבול וחוסר התקשור לעצמך...משמע שכרגע אינך מתאים לעצמך

arun

New member
איזו אינפורמציה חסרה לך?

אני נמצא במערכת יחסים כבר יותר משנתיים ומרגיש שצריך לעשות החלטות - מעניין אותי מה המקורות של כל אחד ממכם אומר. האם יש התאמה האם יש יותר בעיות מהתאמה האם זהו זוג מהשמיים וכו כמובן אנני יודע מי מבניכם מתקשר פשוט יעזור לי לשמוע את ההשראה המגיעה ממכם לגבי ענייני. אם צריך תאריכי לידה או אנפורמציה אחרת בבקשה ....

אמרתי שחסר לי משו?

אני בסבבה. הזז מלה או שתיים וזה מתאים נפלא למצבך "כדי להבין שהם בדיוק במצבך, כל שעליך לעשות הוא להקשיב היטב להסבריהם על מצבם המאושר, השמח. אם כך תעשה, תבין מיד שמצבם אינו טוב משלך. כמוך, ידיד יקר, הם מחפשים אחר העצמי האבוד." קטע מתוך "אתה - תהיה אשר תהיה" זכויות שמורות - ח אפרים .....תשובה אפשרית נוספת מתבשלת בוקר נפלא לכל הדעות שאני מכיר

אי צ'ינג

אם ברצונך להנהיג שאב מאוצר הרוחניות הפנימי שלך ודאג לכל צורות החיים סביבך ולכל דבר בעיתו טבעו הטוב של האדם יכול להנחותו בכל אם תקשיב בתום וללא מחשבה על תמורה ורווח לרוח הפנימית שבתוכך תדע בבטחון מהו הדבר הנכון לעשותו אך זאת רק אם הוא עולה בקנה אחד עם רצון האל

מגי 336

New member
ומה המקור שלך אומר?

אחרי שנתיים אתה יכול לדעת אם היא ה"אחת" שלך או לא, אם קיימות בעיות התאמה, אם אתה אוהב אותה... מדוע אתה צריך שמישהו אחר יגיד לך את זה ויבחר במקומך?

למעלה