אני לא יודע כמה מדוייק המידע אבל אמרו לי ש..
בשופר סל דיל יש בשר מארגנטינה באיכות גבוהה. אני קונה אותו ומרוצה מהתוצאה. מוכרים קפוא בין 3 ל 6 ק"ג, כל מיני חלקים. בשר טעים לא מוכשר וכנראה גם ללא מים וכו'. חומצזה... עכשיו יש לי בתנור כתף (מס' 5) בשלבי צלייה להגשמת ייעודה שהוא להיות רוסטביף כמובן. קל להכין, טעים לאכול. נתח כתף טרי או מופשר במקרר, אחרי שהפשיר לתת לו לנוח שעה שעתיים מחוץ למקרר. בינתיים להכין תערובת של: שמן זית, מלח (אלא אם הבשר מוכשר), פלפל שחור, תימין טרי, בזיליקום (לדעתי הקפוא דל דורות מצויין), רוזמרין טרי או יבש, פפריקה מתוקה וקצ חריפה. בצד להכין שיני שום ופלפל אנגלי. כשהנתח מוכן לחורר מסביב עם סכין דקה ולתחוב לתוך כל חריץ שן שום + פלפל אנגלי + קצת מהתערובת, עובד יופי עם משפך קטן. לסיום מורחים את הנתח במה שנשאר מהתערובת ומכניסים לתנור חם מאוד 250 - 300 מעלות, עדיף 300 לשעה. אחרי שעה מנמיכים את החום ל 150 עד 200 למשך שעתיים. מידות החום תלויות בתנור. יש תנורים שב 200 מעלות ייבשו את הבשר ויש כאלו שלא. אחרי שעתיים מוצאים, מקררים, אם מתכוונים לאכול הכל באותו היום, כלומר הרבה אורחים אז אפשר לקרר לגמרי באוויר הפתוח אם לא עדיף במקרר. החלק הפנימי של הנצח צריך להיות אדום, לטעמכם, אצלי הוא אדום ומדמם. אומנם ניתן לאכול חם אבל עדיף קר ודק. פורסים דק ואוכלים. לא לשכוח להזמין אותי. משומשוו