האם אפשר לקנות בארץ בקר שאכל מרעה grass-fed

שריתה 2 1

New member
האם אפשר לקנות בארץ בקר שאכל מרעה grass-fed

אני מחפשת לקנות בקר שאכל מרעה grass-fed ולא קיבל תרופות בעודף. האםיש טרי בארץ?- כי נראה לי שהבקר ברמת הגולן מעט מאד זמן במרעה, ואח"כ במכלאות כדי להעלות משקל לפני שחיטה. באם אין טרי מהארץ, אז האם יש מיובא קפוא? תודה
 

noamm

New member
אני מאמין שגם הבקר

שגדל בחוץ ואוכל עשב גם מחוסן.
 

שריתה 2 1

New member
מחוסן פעם-פעמיים זה בסדר,אבל לא העמסת תרופות

לחיה חולנית שרובצת כל היום במכלאה.
 
הסשר היובא ניזון רק במרעה

הבשר בארץ...............אבא שלי אמר אם אינך יכול להגיד משהוא טוב מוטב שתשתוק אספר לכם סיפור לפני מספר שבועות יצאתי לראות עדר טלאים (לא לרעות) הם היו קטנים חמודים לאחר שבועים כן שבועים ראיתי את הסחורה באטליז אחד אחד שרירנים מנופחים חבל על הזמן.איך מפתחים גופות אתם יודעים ורק אומר שאם היו בודקים להם שתן היו שוללים מהם את המדליות.... צ'י
 

משומשוו

New member
אני לא יודע כמה מדוייק המידע אבל אמרו לי ש..

בשופר סל דיל יש בשר מארגנטינה באיכות גבוהה. אני קונה אותו ומרוצה מהתוצאה. מוכרים קפוא בין 3 ל 6 ק"ג, כל מיני חלקים. בשר טעים לא מוכשר וכנראה גם ללא מים וכו'. חומצזה... עכשיו יש לי בתנור כתף (מס' 5) בשלבי צלייה להגשמת ייעודה שהוא להיות רוסטביף כמובן. קל להכין, טעים לאכול. נתח כתף טרי או מופשר במקרר, אחרי שהפשיר לתת לו לנוח שעה שעתיים מחוץ למקרר. בינתיים להכין תערובת של: שמן זית, מלח (אלא אם הבשר מוכשר), פלפל שחור, תימין טרי, בזיליקום (לדעתי הקפוא דל דורות מצויין), רוזמרין טרי או יבש, פפריקה מתוקה וקצ חריפה. בצד להכין שיני שום ופלפל אנגלי. כשהנתח מוכן לחורר מסביב עם סכין דקה ולתחוב לתוך כל חריץ שן שום + פלפל אנגלי + קצת מהתערובת, עובד יופי עם משפך קטן. לסיום מורחים את הנתח במה שנשאר מהתערובת ומכניסים לתנור חם מאוד 250 - 300 מעלות, עדיף 300 לשעה. אחרי שעה מנמיכים את החום ל 150 עד 200 למשך שעתיים. מידות החום תלויות בתנור. יש תנורים שב 200 מעלות ייבשו את הבשר ויש כאלו שלא. אחרי שעתיים מוצאים, מקררים, אם מתכוונים לאכול הכל באותו היום, כלומר הרבה אורחים אז אפשר לקרר לגמרי באוויר הפתוח אם לא עדיף במקרר. החלק הפנימי של הנצח צריך להיות אדום, לטעמכם, אצלי הוא אדום ומדמם. אומנם ניתן לאכול חם אבל עדיף קר ודק. פורסים דק ואוכלים. לא לשכוח להזמין אותי. משומשוו
 
למעלה