האם אפשר לשחק צרובים ללא ג´וק?

shaikn

New member
האם אפשר לשחק צרובים ללא ג´וק?

זה דחוף האם אפשר לשחק משחקים צרובים בPSONE באמצעות BOOTDISC או משהו דומה ללא ג´וק כי אני זוכר שהיה דבר כזה לפלייסטיישן הישן.

Bonny

New member
האם אפשר לבלוע בלי ללעוס?

אחי אין מצב כזה שאפר לשחק צרוב בלי צ´יפ...

game boy

New member
Bonny : הבחור לא סתם שאל את השאלה

הזו. לפי מיטב ידיעתי-אכן קיים איזשהו התקן/ דיסק boot עבור ה-ps1 שמאפשר להעלות דיסקים צרובים ללא צי´פ פנימי. לפי מיטב ידיעתי-לא ניתן להשיגו בארץ. לגבי ה-ps2- הסיפור שונה לגמרי,אבל אני מאמין שבעוד 5-6 שנים גם עבורו ימציאו פטנט כזה
. אמיר

MC ROEE

New member
דווקא אפשר

אתה מכניס משחק מקורי ובערך מתי שהסתיים להופיע הסמל הזה עם הרקע הלבן אבל לפני שמופיע הלייבל של הפלייסטיישן(זה בערך זמן של 1-2 שניות) צריך להכניס מהר את הדיסק הצרוב די דומה לגיים שארק שפשוט עוזר בקטע של ה1-2 שניות הללו ולכן ניתן להחליף בלי בעיה

*גלעד*

New member
שיטות עצובות.

תראה, כעיקרון יש שיטות מאוד מתחכמות ומסובכות מתמטית לשחק משחקים צרובים ללא שבב. מה שאני אספר לך עכשיו זה באמת באמת לא בדיחה: יש שיטה שבה תוקעים סכין (כן כן) לאנשהו במכשיר וזה פותח את המגש בדיוק בזמן הנכון. אחרים מפרקים את הדלת של מגש הדיסקים ויש שם מעין צ´ופצ´יק כזה שעל שמו נקראת השיטה שאם לוחצים עליו בדיוק בזמן בשילוב עם לחיצות על כפתורים נכונים המגש נפתח בזמן וכו´ וכו´. אני לא יודע מה איתך, אבל אם כבר שילמת על מכשיר שכזה, אז או שתשאיר אותו כמו שהוא ותסתפק במשחקים מקוריים או שתיתן למישהו מיקצועי לפתוח לך את המכשיר ולהתקין לך שבב. אני אישית חושב שזו שיטה הרבה יותר בטוחה למכשיר. וחוץ מזה, לא כל המשחקים יכולים לפעול ב"שיטות" שתארתי כרגע וגם לא בשיטות האחרות. משחק צריך להצרב בצורה מסויימת מאוד, ולא הצליחו לצרוב את כל המשחקים בשיטה הזו. ביננו... תתקין צ´יפ ותגמור עניין.

למעלה