האם אפשר לתבוע את המשטרה?

חגי21

New member
האם אפשר לתבוע את המשטרה?

בצער וביגון רב אני נאלץ להודיע על גניבת אופנועי החדש זה שעוד לא הצליח לעבור את טיפול ההרצה זה שגמע רק 680 קילומטר וניקטף בדמיו ג'וי רייד שחור 2007 ניגנב מרחוב יעל 12 בקריית מוצקין ומסתובב לו איפה שהוא שם בקריות והסיפור כך הלכתי להשגיח על סבתי שגרה בשכונה שקטה וטובה במוצקי. החנתי את הקטנוע על המדרכה כהרגלי (בצל) נעלתי עם מנעול דיסק קידמי של xenon משולב עם אזעקה ומנעול פרסה אחורי + נעילת הגה ב15:00 ירדתי לראות שהכל בסדר איתו וב4 סיימתי את עיסוקי וירדתי אליו להמשך נסיעה עד שחשכו עיני. אחרי בכי קל השכנה ממול למדרכה אמרה לי איפה אתה כבר חצי שעה שאני מצלצלת למשטרה והם לא באים לטענתה הגיעו שני בחורים וניסו להזיזו אך האזעקה פעלה, והם ברחו. לאחר מספר דקות חזרו וניסו להרימו אך הוא נפל והם שוב ברחו. פעם שלישית היא טוענת שהם נעלמו ל10 דקות וחזרו עם ציוד ופשוט פרצו מנעול מנעול וגם הצליחו להתניע..... בכל החצי שעה שעברה היא צילצלה 100 ואמרה כי היא רואה אותם גונבים אותו והם טענו שהניידת בדרך. ב 4 שירדתי צילצלתי 100 והמוקדנית אמרה לי שהניידת בדרך והיא הגיעה ב 16:15 מהרגע הראשון ועד שהגיעה עברו 45 דקות שמתוכן 30 היו קריטיות וכאן הגיע זעמי על המשטרה....... אם למשטרה לא הייתה ניידת זמינה איך זה שברגע שהיא הגיעה היה לשוטר מספיק זמן לעשות איתי 25 דקות פטרול בקריות לחפש אותו???? השאלה היא כזו..... האם אני יכול לתבוע את משטרת ישראל על הסחבת ועל זה שאם היו מגיעים מהר קטנועי היה ניצל? האם אני יכול להעלות את הנושא ולהופיע בתוכנית?

חגי , תנחומינו על האופנוע

אנחנו מבינים לליבך. אבל אנחנו לא פורום לייעוץ משפטי, אנחנו לא עורכי דין, ואין לנו מושג האם אפשר או לא לתבוע את המשטרה. אולי תנסה בפורום משפטי פה בתפוז לקבל תשובות מקצועיות בנושא.

חגי21

New member
אני לא מחפש ייעוץ משפטי

אני רוצה לדעת אם אני יכול לעלות עם הסיפור שלי לאחת התוכניות ולחשוף את אוזלת ידה של המשטרה

bonbon5da

New member
תשובה לשאלתך

ידוע לי על מקרים דומים לשלך, והאנשים שטבעו הפסידו במשפט.

מתחזק 22

New member
המשטרה שלנו בדיחה עצובה

אותו מקרה גם לי גנבו לי את הרכב במשך עשר דקות הגנבים מתעסקים ברכב מול עיניהם של השכנים תבינו הגנבים לא חישבנו זה היה באמצע היום . המוקדנית במשטרה אמרה להם שלחנו ניידת אל תתערבו לנו בעבודה בבקשה . אין להם מושג הם חכמים על חלשים על אלה שנוסעים בלי חגורת בטיחות . ימו לב בחלק מיישובי הארץ שכרו משטרה פרטית נגד גניבות המשטרה שלנו פושטת רגל . חצי מכוכבי התוכנית שומר מסך שנחשפו כנוכלים מסתובבים חופשי המשטרה אפילו לא זימנה אותם לחקירה שתבינו . שיינר יואב השדרן הנוכל שאיים בסכין על תחקירן התוכנית חי קיים וחזר לעסקיו . איזה מדינה מושחתת אנחנו יאללה אני בורח לארצות הברית

danidag

New member
תגיד תודה שהמשטרה לא תבעה אותך

לאחר "עינוי" בן ארבעה חודשים בעקבות תאונה שאין כל ספק כי הנהג הפוגע שלא התכחש לאשמתו, סרב לתת את פרטיו ולשתף פעולה - מה שחייב אותי להגיש תלונה במשטרה לא נמסרו לי ההנחיות המדוייקות ע"י השוטרת שגבתה עדות ולפיך התיק נסגר מתישהו. משום כך נאלצתי להגיש ערעור (בגלל רשלנותה של השוטרת) על סגירת התיק, להגיע לא פעם למסירות עדות, בקשות, מסמכים ושאר ירקות. אתמול כאשר ניסיתי לברר מה עולה בגורל התיק (ארבעה חודשים לאחר קרות התאונה) השיב לי השוטר שהם יחליטו אם לתבוע אותי בגין הגשת ערעור על סגירת התיק !!! אני, הנהג הנפגע צריך להשמר מהמשטרה שמא תתבע אותי בגין ערעור שנובע מרשלנותה. זאת בעת שהנהג הפוגע שמח וטוב לב ואני תקוע עם רכב פגוע. אגב, הוא לא ידע כלל במה מדובר וטען בתחילת השיחה כי בסה"כ מוסר מידע... קל לי להבין את השוטרים שכן למה להם לעשות את עבודתם כאשר אפשר אחרת? הישראליות בהתגלמותה - כולם נותנים שרות גרוע לכולם, הצקים חוזרים, כולנו עסוקים במלחמות מיותרות עם עצמנו, עצבנים, עייפים ומיואשים.

למעלה