האם אצל נעמה מדובר בהעברה אירוטית ?

kill bill 3

New member
האם אצל נעמה מדובר בהעברה אירוטית ?

כמו שזה נראה היא עושה מניפולציות בכל גבר שזז. היא נותנת לאברי אולטימטום לחתונה וכשהיא משיגה את מה שהיא רוצה ומחליטה להתחתן איתו למרות שהיא לא אוהבת אותו. באותו זמן שהיא מקבלת אולטימטום מוזמן היא משחקת עם בני עקיבא בשירותים מפלרטטת עם פאציינט של ראובן שהתבלבל ביום הפגישה כשאברי עושה סיבוב טעימות. והשאלה היא : ביחסים עם ראובן מדובר בהעברה אירוטית או שהיא מתייחסת אליו כמו שהיא מתייחסת לכל גבר אחר ?

pomelit

New member
היא באמת מתחילה עם כולם

אני לא יודעת להגדיר העברה אירוטית, כך שאני לאיכולה להתייחס. אם ההנחה שהיא משליכה על כל הגברים את הרצונות והשאיפות שלה (לא משנה באיזה אופן) - זה דווקא מתאים. זה שהיא מעבירה על ראובן לא אומר שהיא לא מעבירה על אף אחד אחר. אולי להיפך

קטריס

New member
נו היא תל אביבית מה אתה רוצה

סתם לא יפה. אני מכיר את ההתנהגות הזאת, זה סוג של עוצמה להתחיל עם אנשים (במיוחד אם אתה בחורה סקסית שכולם אומרים לה 'כן'). יש מבין? נותן תחושה של מסוגלות.

זה לא סותר

העברה היא לא דבר שקורה רק עם מטפל. חוץ מזה, אם נדייק, "העברה אירוטית" מתייחס לרגשות שלה, ואנחנו מדברים כאן על ההתנהגות שלה. אולי לנסות להתחיל ולפתות ולתמרן זאת דרך הפעולה שלה, שנובעת מרגשות שונים. ואני לא בטוחה שהיא לא אוהבת את אברי.

adimer

New member
כמו שראובן אומר אצל גילה

היא מתחילה ומתאהבת בגבר סמכותי עם עוצמות בין היתר כדי להרגיש מוערכת, כפיצוי על הערך העצמי הנמוך שלה. וכאשר הגבר הזה דוחה אותה וגם מאיים לזרוק אותה מהטיפול היא כל כך פגועה עד שהיא חייבת לנקום בו על ידי כך שהיא מתחילה עם ידין. זוכרים שגילה אמרה שיש לה הרגשה לא טובה בעניין הטיפול הזה? היא כנראה צדקה...... אגב, גם אני לא בטוחה שהיא לא אוהבת את אברי. גם לא בטוח שהיא יודעת לאהוב מישהו בגלל כל הבעיות שלה.

למעלה