האם אשדוד מתעוררת מבחינת ההתמודדות עם אלצהיימ

ענתי44

New member
האם אשדוד מתעוררת מבחינת ההתמודדות עם אלצהיימ

היום היה לאמא ולי ראיון קבלה לקבוצת תמיכה של חולים בשלב התחלתי ולבני משפחה. הוותיקים בינינו יזכרו שגרשון, מייסד הפורום, שטיפל בחמו ואסתר הנפלאה שלנו נטלו חלק בקבוצה כזו לפני כמה שנים. רק כשהיינו בראיון, ירד לי האסימון, שאמא, ממש, אבל ממש לא בשלב ראשוני. ושהיא עמוק באלצהיימר. גם אם כולם מתמוגגים ממנה ומאיך שהיא מתפקדת, יחסית לחולי אלצהיימר. אז אני מתארת לעצמי שהמנחות המקסימות יבחרו אנשים אחרים לקבוצה. והרגשתי קצת לא נוח שביזבזתי זמנן וגם של אמא להגיע לראיון שהוא , ושוב למרות שאמא נהדרת, כנראה לא מתאים לנו. אבל ממשפחות נוספות שראיתי שם, ומהמוטיבציה של המנחות התעודדתי, האם תהיה התקדמות מבחינת המודעות לנושא באשדוד? המנחה שנמצאת כבר כמה שנים ( המנחה שהסכימה לארח אותנו במרכז היום ובית האבות ) שהיא אישה נהדרת שניסתה מאוד לקיים קבוצת תמיכה באשדוד ומשפחות לא באו. כאילו התביישו או התכחשו למצב. אז אם תהיה התעוררות באשדוד גם אם לנו זה כבר מאוחר דיינו ואני, מצידי אתן מה שאוכל לעזור לפעילות עמדא בעיר. יצאתי מהראיון , בסופו של דבר מעודדת ומלאה בתקווה.

ענתי, בשורה טובה לאשדוד

אני מקווה שבאמת תקום קבוצת תמיכה באשדוד למען תושבי העיר שיקיריהם חולים
מקווה שגם את תוכלי להשתתף אם יהיה לך פנאי לכך
שיהיה לך יום נפלא
אוהבת, טובה

ענתי44

New member
תודה יקירה

לפי התרשמותי תוקם קבוצה ואני בספק אם אמא ואני מתאימות. אבל נפלא שבעיר החמישית בגודלה תהיה פעילות בנושא.
אגב, דיברתי איתם גם על הצורך להתחיל לחשוב על פתרונות לחולים צעירים, ומי יודע אולי עוד נזכה שיתחילו להתמודד עם האתגר החשוב הזה. אני מקווה שיאשרו לי לכתוב בעיתון על הפעילות של הקבוצה שתקום.

למעלה