האם אתה אובססיבי למקפליי?

danirit1

New member
האם אתה אובססיבי למקפליי?

אתה אובססיבי אם: אתה קונה כל דבר שמקפליי קשורים בו:עיתונים, חולצות להדפיס עליהן תמונות, דיסקים אתה יודע כל עובדה על כל אחד מהם ואתה מתלהב עם זה להורים, לחברים, ולאחים שלך כך שהוריך יודעים מה האוכל האהוב עליהם אפילו אתה קונה עיתונים גם אפילו אם מקפליי מופיעים שם התמונה אחת או משהו כתוב עליהם שם אתה צורח וקופץ מעלה ומטה כשאתה שומע שהם הוציאו משהו חדש או הופיעו ואין לך ת'שיר או תהופעה אתה צורח וקופץ מעלה ומטה כאשר הם מופיעים בטלוויזיה החדר שלך מפוצץ בכל בכך הרבה תמונות ופוסטרים שלהם שכבר לא רואים את הקירות אתה קורא את הרשימה הזאת! אתה גולש באינטרנט כדי למצוא מידע נוסף עליהם! אתה עושה עליהם אתר! אתה מתחיל להתלבש כמוהם אתה מתחיל להשתמש בסגנון דיבור/מילים כמוהם ספריך עטופים בתמונות מקפליי אתה חולם עליהם! אתה מתחיל ללמוד איך גולשים בבית הספר אתה לא חושב על דבר מלבדם בזבזת את רוב הצבע במדפסת על תמונות מקפליי צפית בכל סרטי "בחזרה לעתיד" אתה מזמזם את שיריהם במקלחת בשירותים מזמזם ת'שירים יותר מאשר אתה מדבר! הקלטת את כל הקליפים שלהם אתה צופה בקלטת הזאת כל יום קראת למשתמש שלך במחשב משהו עם מקפליי וכשהוא נדלק הוא משמיע את השיר האהוב ביותר עליך של מקפליי אתה כתבת להם מכתבים ואתה משוכנע שהם יענו לך בחזרה אם מישהו מקלל את מקפליי או רק אומר שהם לא שרים יפה או לא הכי יפים אתה נכנס לו באמאמא אתה יכול לשיר אחד משירי מקפליי מהסוף להתחלה אם אתה לא עושה משהו שמקפליי איכשהו קשורים אליו..אתה משועמם בטירוף כל שיר מקפליי שיצא צרבת על דיסק אחד הקלטת את כל ההופעות שלהם והראיונות ואפילו אם אומרים עליהם מילה במחשב שלך הלך כמעט כל המקום בגלל שאתה שומר כל תמונה של מקפליי וכל סרטון או קליפ אתה חולם על גיטרות/ מת לנגן/ מת ללמוד לנגן אם תוכנית שמקפליי אמורים להופיע בה מתחילה ב-8 אתה צופה בערוץ מ-6 למקרה שישדרו את זה מוקדם יותר וכל שנייה בודק אם הקלטת בסדר ומוכנה להקלטה אתה מתחיל לחשוב שאתה מכיר את מקפליי מצויין כל דבר שאתה עושה או כותב, יש לזה קשר עם מקפליי ואתה אפילו לא שם לב לכך,אפילו החברים האובססיביים שלך לא שמים לב לכך כי הם עושים זאת גם! שינית כך שהצבע האהוב על הפייב שלך ממקפליי הוא הצבע האהוב עליך שינית כך שהאוכל האהוב על הפייב שלך ממקפלי הוא האוכל האהוב עליך כל פעם שאתה רואה תמונה חדשה על הפייב שלך ממקפליי אתה מחייך כל פעם שאתה קורא מכאן משפט שהוא די נכון בקשר לאובססיה שלך למקפליי, אתה מחייך האימיילים היחידים שאתה עדיין מקבל איכשהו קשורים למקפליי אתה שם ברשימת התעלמות כל מי שאומר שהוא הארי/דני/טומי/דאגי אתה שם ברשימת התעלמות כל מי שמקלל/ לא אוהב את מקפליי אתה דופק ציטוטי/ מילות מקפליי בכל שיחה שאתה מדבר לא משנה עם מי, גם אם זה לא קשור לנושא המדובר אתה יכול להשתגע ולהתחרפן כשאתה מבין שהפסדת הופעה של מקפליי אתה יכול להשתגע ולהתחרפן כשאתה מבין שלכולם יש שיר/ סרטון/ קליפ חדש של מקפליי ורק לך אין, כל הקישורים לא עובדים ואף אחד לא טורח לשלוח.. אתה מתחיל לחפש אותם בכל המדורי חיפוש האפשריים (אימיול קאזה גוגל וכ'ו) אתה יודע בעל פה את לוח הזמנים של ההופעות של מקפליי ביקרת בכל דף של כל אתר שאי פעם יצא על מקפליי באינטרנט אתה מקשיב למקפליי עכשיו, כשאתה קורא את זה אתה פוסק קשרים עם אנשים שלא אוהבים את מקפליי או את המוסיקה שלהם אם אתה הולך לדבר עם מישהו, הוא כבר יודע שזה הולך להיות על מקפליי מבלי שהוצאת מילה כל הבית ספר שלך יודע שאתה המעריץ הכי גדול של מקפליי המורה שלך מרשה לך לרשום במבחנים את השם משפחה של הפייב שלך ממקפליי במקום את השם משפחה שלך הכינוי שלך במסנג'ר ובאייסיקיו זה משהו עם מקפליי לכל אתר שאתה נרשם, הכינוי שלך קשור למקפליי איכשהו הכתובת דואר אלקטרוני שלך כוללת את מקפליי איכשהו האימייל של הורים שלך כולל איכשהו את מקפליי הודות לך הסיסמה שלך איכשהו קשורה למקפליי אתה עושה מסיבה בימי הולדת של חברי מקפליי אתה מהנהן בראשך בזמן קריאתך ברשימה זו -כל הזכויות שמורות לאיזשהו אתר באנגלית ואני הלכתי ותרגמתי את זה:)-

bustedit

New member
אממ..

אני כזאת בחצי מהדברים. אבל אני יותר אובססיבית לגבי באסטד. אז כל מה שכתוב פה נכון לגבי, רק על באסטד
חחחחח
בזאת, אני מכריזה רשמית על היותי אובססיבית לבאסטד
(וגם קצת למקפליי..)

Hip Hop star

New member
you are BUSTED!!!!!!!!!!!!

זאת לא נירית,זאת פונאני!!!!!!!!!!!!!!!
יו,גדול גדול!
הצלחת לעבוד גם עליי!...........חעחעחעחעחעחעחעחע

Hip Hop star

New member
../images/Emo11.gif

סתמי כבר..ביקשת יפה שלא הזכיר ת'שם שלך,אז מה את נכנסת פטישה?טחחחחחחחח

danirit1

New member
פחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מחזיקה את הבטן מרוב צחוק מה קורה פה? מה זובי? פחחחח איזה חמודה מאי חחחחחחחחחחחחחחחח עלאק זובי פחחחחחחחחחחחחחחח (באמת מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה?) (פחחחח) (
)

mayoosh4

New member
אני הייתי מציאה לך..

לא להכנס לזה
פשוט תתרחקי מזה כמה שאפשר.. כהה... תעשי רוורס.. תעברי לצד השני של המדרכה.. this is better.

ארוך../images/Emo122.gif

אענה בקצרה: אני לא אובססיבית כלפיהם...אולי קצת
אני שומעת המון את הדיסקים שלהם, מסתכלת הרבה בתמונות שלהם ובקטעים שיש לי שלהם...אין יום שעובר בלי זה, אלא אם כן אני לא בבית
אבל לא נראה לי שזה רציני. הכל בקטנה :)

danirit1

New member
לא פייר!../images/Emo10.gif

בנות! אני הלכתי ותרגמתי את זה מאיזה אתר כדי שיהיה פה בסבבה תשאלו את שחר כמה עסוקה הייתי אתמול עם לריב עם אלה ולרשום את זה (מה שלקח לי בערך שעה וחצי שעתיים) בו זמנית! ואפילו לא שמעתי תודה!..טוב כנראה שזה לא כזה נחמד כמו שחשבתי...זה לא יפה?

DesertRose7

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אתה קונה כל דבר שמקפליי קשורים בו:עיתונים, חולצות להדפיס עליהן תמונות, דיסקים חצי
אתה יודע כל עובדה על כל אחד מהם ואתה מתלהב עם זה להורים, לחברים, ולאחים שלך כך שהוריך יודעים מה האוכל האהוב עליהם אפילו
אתה קונה עיתונים גם אפילו אם מקפליי מופיעים שם התמונה אחת או משהו כתוב עליהם שם פעם זה היה ככה.. עכשיו כבר
אתה צורח וקופץ מעלה ומטה כשאתה שומע שהם הוציאו משהו חדש או הופיעו ואין לך ת'שיר או תהופעה
זה משגע אותי.. אתה צורח וקופץ מעלה ומטה כאשר הם מופיעים בטלוויזיה
זה לא קורה הרבה החדר שלך מפוצץ בכל בכך הרבה תמונות ופוסטרים שלהם שכבר לא רואים את הקירות
זה הורס את הקירות אתה קורא את הרשימה הזאת!
אתה גולש באינטרנט כדי למצוא מידע נוסף עליהם!
אתה עושה עליהם אתר! -רציתי.. לא הלך.. אתה מתחיל להתלבש כמוהם לפעמים.. אתה מתחיל להשתמש בסגנון דיבור/מילים כמוהם - מבטא?! ספריך עטופים בתמונות מקפליי
אתה חולם עליהם!
אתה מתחיל ללמוד איך גולשים
בבית הספר אתה לא חושב על דבר מלבדם
בזבזת את רוב הצבע במדפסת על תמונות מקפליי
צפית בכל סרטי "בחזרה לעתיד"
בלי קשר למקפליי.. ובגלל זה התלהבתי עוד יותר מהשם, סרטים מעולים - חובה! אתה מזמזם את שיריהם במקלחת בשירותים מזמזם ת'שירים יותר מאשר אתה מדבר!
הקלטת את כל הקליפים שלהם
אתה צופה בקלטת הזאת כל יום
קראת למשתמש שלך במחשב משהו עם מקפליי וכשהוא נדלק הוא משמיע את השיר האהוב ביותר עליך של מקפליי
אתה כתבת להם מכתבים ואתה משוכנע שהם יענו לך בחזרה
אם מישהו מקלל את מקפליי או רק אומר שהם לא שרים יפה או לא הכי יפים אתה נכנס לו באמאמא
שיקפצו.. אתה יכול לשיר אחד משירי מקפליי מהסוף להתחלה
.. אני חושבת.. אם אתה לא עושה משהו שמקפליי איכשהו קשורים אליו..אתה משועמם בטירוף
כל שיר מקפליי שיצא צרבת על דיסק אחד
..לצערי הקלטת את כל ההופעות שלהם והראיונות ואפילו אם אומרים עליהם מילה
במחשב שלך הלך כמעט כל המקום בגלל שאתה שומר כל תמונה של מקפליי וכל סרטון או קליפ
אתה חולם על גיטרות/ מת לנגן/ מת ללמוד לנגן
אם תוכנית שמקפליי אמורים להופיע בה מתחילה ב-8 אתה צופה בערוץ מ-6 למקרה שישדרו את זה מוקדם יותר וכל שנייה בודק אם הקלטת בסדר ומוכנה להקלטה
חח.. זה באמת אני! אתה מתחיל לחשוב שאתה מכיר את מקפליי מצויין
כל דבר שאתה עושה או כותב, יש לזה קשר עם מקפליי ואתה אפילו לא שם לב לכך,אפילו החברים האובססיביים שלך לא שמים לב לכך כי הם עושים זאת גם!
שינית כך שהצבע האהוב על הפייב שלך ממקפליי הוא הצבע האהוב עליך
שינית כך שהאוכל האהוב על הפייב שלך ממקפלי הוא האוכל האהוב עליך
כל פעם שאתה רואה תמונה חדשה על הפייב שלך ממקפליי אתה מחייך
כל פעם שאתה קורא מכאן משפט שהוא די נכון בקשר לאובססיה שלך למקפליי, אתה מחייך
האימיילים היחידים שאתה עדיין מקבל איכשהו קשורים למקפליי
אתה שם ברשימת התעלמות כל מי שאומר שהוא הארי/דני/טומי/דאגי
אתה שם ברשימת התעלמות כל מי שמקלל/ לא אוהב את מקפליי
אתה דופק ציטוטי/ מילות מקפליי בכל שיחה שאתה מדבר לא משנה עם מי, גם אם זה לא קשור לנושא המדובר
אתה יכול להשתגע ולהתחרפן כשאתה מבין שהפסדת הופעה של מקפליי
אתה יכול להשתגע ולהתחרפן כשאתה מבין שלכולם יש שיר/ סרטון/ קליפ חדש של מקפליי ורק לך אין, כל הקישורים לא עובדים ואף אחד לא טורח לשלוח..
אתה מתחיל לחפש אותם בכל המדורי חיפוש האפשריים (אימיול קאזה גוגל וכ'ו
אתה יודע בעל פה את לוח הזמנים של ההופעות של מקפליי
דיי..קורה.. ביקרת בכל דף של כל אתר שאי פעם יצא על מקפליי באינטרנט
השתדלתי אתה מקשיב למקפליי עכשיו, כשאתה קורא את זה
רדיו.. אתה פוסק קשרים עם אנשים שלא אוהבים את מקפליי או את המוסיקה שלהם
אם אתה הולך לדבר עם מישהו, הוא כבר יודע שזה הולך להיות על מקפליי מבלי שהוצאת מילה
כל הבית ספר שלך יודע שאתה המעריץ הכי גדול של מקפליי
הוא יותר מדי גגדול המורה שלך מרשה לך לרשום במבחנים את השם משפחה של הפייב שלך ממקפליי במקום את השם משפחה שלך
אויש.. הגזמה הכינוי שלך במסנג'ר ובאייסיקיו זה משהו עם מקפליי
לכל אתר שאתה נרשם, הכינוי שלך קשור למקפליי איכשהו
הכתובת דואר אלקטרוני שלך כוללת את מקפליי איכשהו
האימייל של הורים שלך כולל איכשהו את מקפליי הודות לך
הסיסמה שלך איכשהו קשורה למקפליי
אתה עושה מסיבה בימי הולדת של חברי מקפליי
חח.. מסיבת הפתעה לטום אתה מהנהן בראשך בזמן קריאתך ברשימה זו - לפעמים..

shircherry

New member
נירית, תודה!

שחר עשית גם לי חשק... (טוב נו... לא בדיוק חשק... רעיון להפיג את השיעמום... בכל מקרה טנקס!) אתה קונה כל דבר שמקפליי קשורים בו:עיתונים, חולצות להדפיס עליהן תמונות, דיסקים =>
חוץ מהחולצות... אתה יודע כל עובדה על כל אחד מהם ואתה מתלהב עם זה להורים, לחברים, ולאחים שלך כך שהוריך יודעים מה האוכל האהוב עליהם אפילו=>
בערך... אתה קונה עיתונים גם אפילו אם מקפליי מופיעים שם התמונה אחת או משהו כתוב עליהם שם=> טיוי היטס חובה כל חודש
השאר אני מחכה שמישהי תעלה לאינטרנט (טנקס לכל מי שמעלה את הדברים!!!) אתה צורח וקופץ מעלה ומטה כשאתה שומע שהם הוציאו משהו חדש או הופיעו ואין לך ת'שיר או תהופעה=>
הסיכויים שלא יהיה לי שבוע אחרי אותו "אירוע" קלוש... אם אין לי אני משיגה! (תודה יערה!!!) אתה צורח וקופץ מעלה ומטה כאשר הם מופיעים בטלוויזיה
החדר שלך מפוצץ בכל בכך הרבה תמונות ופוסטרים שלהם שכבר לא רואים את הקירות=> רק על הארון... יחד עם עוד אומנים... אתה קורא את הרשימה הזאת!=>
(לעעעעעעעעעע) אתה גולש באינטרנט כדי למצוא מידע נוסף עליהם!=>
הפסקתי... אתה עושה עליהם אתר!=>
אין לי זמן לזה... אתה מתחיל להתלבש כמוהם=>
רק באקססוריז... בינתיים! הלאה דיקיס ואתניס!!! הבנדנה... חחחחח תמיד עליי! אתה מתחיל להשתמש בסגנון דיבור/מילים כמוהם=>
ואני גאה בזה!!! ספריך עטופים בתמונות מקפליי=> אממממ זה מה שהתכוונתי לעשות השנה אתה חולם עליהם! => פעם אחת... אתה מתחיל ללמוד איך גולשים=>
לא הקטע שלי... בבית הספר אתה לא חושב על דבר מלבדם=>
בזבזת את רוב הצבע במדפסת על תמונות מקפליי=> יותר נכון על פיקס של מקפליי... צפית בכל סרטי "בחזרה לעתיד"=>
בעצם לא ראיתי אף סרט של חזרה לעתיד... אתה מזמזם את שיריהם במקלחת בשירותים מזמזם ת'שירים יותר מאשר אתה מדבר!=> אני לא מדברת הרבה אבל אני גם לא מזמזמת שירים שלהם... אלא אם כן השיר נתקע לי בראש כמו כל שיר אחר... אבל לא בשירותים או במקלחת... הקלטת את כל הקליפים שלהם=> אממממ אין וידאו... רק דיוידי... אבל הורדתי אותם... אתה צופה בקלטת הזאת כל יום=> במה שהורדתי? בערך... יש לי המון דברים על מקפליי... לעבור על כולם בכל יום!? קראת למשתמש שלך במחשב משהו עם מקפליי וכשהוא נדלק הוא משמיע את השיר האהוב ביותר עליך של מקפליי=> חצי
הוא רק משמיע את the guy who turned her down...בגלל זה השיר כבר נמאס עליי... אתה כתבת להם מכתבים ואתה משוכנע שהם יענו לך בחזרה=>
אף פעם לא כתתי מכתב לסלב... אם מישהו מקלל את מקפליי או רק אומר שהם לא שרים יפה או לא הכי יפים אתה נכנס לו באמאמא=>
כל אחד ודעתו... בעיה שלהם אם יש להם טעם גרוע אתה יכול לשיר אחד משירי מקפליי מהסוף להתחלה=>
... אמנם אני נייטיב ספיקר אבל אני לא משועממת כדי ללמוד איך עושים את זה... אם אתה לא עושה משהו שמקפליי איכשהו קשורים אליו..אתה משועמם בטירוף=>
כל שיר מקפליי שיצא צרבת על דיסק אחד=> הצורב עדיין לא מותקן. וגם אם הוא היה מותקן אז לאאאאאאאאאאאאאא! בזבוז של דיסק טוב מאוד! נשארו עוד 697 מגה.. הקלטת את כל ההופעות שלהם והראיונות ואפילו אם אומרים עליהם מילה=> לא... בקטנה... במחשב שלך הלך כמעט כל המקום בגלל שאתה שומר כל תמונה של מקפליי וכל סרטון או קליפ=> בערך אתה חולם על גיטרות/ מת לנגן/ מת ללמוד לנגן=> גיטרה....
באס....
תופים...
באס...
אם תוכנית שמקפליי אמורים להופיע בה מתחילה ב-8 אתה צופה בערוץ מ-6 למקרה שישדרו את זה מוקדם יותר וכל שנייה בודק אם הקלטת בסדר ומוכנה להקלטה=> אין וידיאו... אממממ בערך... רק חצי שעה לפני... אתה מתחיל לחשוב שאתה מכיר את מקפליי מצויין=> אכן
כל דבר שאתה עושה או כותב, יש לזה קשר עם מקפליי ואתה אפילו לא שם לב לכך,אפילו החברים האובססיביים שלך לא שמים לב לכך כי הם עושים זאת גם!=>
שינית כך שהצבע האהוב על הפייב שלך ממקפליי הוא הצבע האהוב עליך=> לא הייתי צריכה... גם ככה זה היה הצבע האהוב עליי חחחחחחח שינית כך שהאוכל האהוב על הפייב שלך ממקפלי הוא האוכל האהוב עליך=> כמה שהייתי רוצה אני צמחונית... כל פעם שאתה רואה תמונה חדשה על הפייב שלך ממקפליי אתה מחייך=>
ככה? כן! כל פעם שאתה קורא מכאן משפט שהוא די נכון בקשר לאובססיה שלך למקפליי, אתה מחייך=> עד כאן כבר הספקתי להפסיק... האימיילים היחידים שאתה עדיין מקבל איכשהו קשורים למקפליי=> אממממ אלה שלא מכילים וירוסים בערך... אממ כן אתה שם ברשימת התעלמות כל מי שאומר שהוא הארי/דני/טומי/דאגי=> אממממ לא... אתה שם ברשימת התעלמות כל מי שמקלל/ לא אוהב את מקפליי=> לא נראה לי אתה דופק ציטוטי/ מילות מקפליי בכל שיחה שאתה מדבר לא משנה עם מי, גם אם זה לא קשור לנושא המדובר=> אם זה לא קשור? לא! כן קשור כן! אתה יכול להשתגע ולהתחרפן כשאתה מבין שהפסדת הופעה של מקפליי=> אם אני יודעת שלא יהיה את זה באינטרנט? כן! אתה יכול להשתגע ולהתחרפן כשאתה מבין שלכולם יש שיר/ סרטון/ קליפ חדש של מקפליי ורק לך אין, כל הקישורים לא עובדים ואף אחד לא טורח לשלוח..=> אמממ לפעמים... אם זה ממש שווה אתה מתחיל לחפש אותם בכל המדורי חיפוש האפשריים (אימיול קאזה גוגל וכ'ו)=> לא... אתה יודע בעל פה את לוח הזמנים של ההופעות של מקפליי=> רק של ספטמבר... ביקרת בכל דף של כל אתר שאי פעם יצא על מקפליי באינטרנט=> יכול להיות... אבל לא נראה לי... אתה מקשיב למקפליי עכשיו, כשאתה קורא את זה=> כבר עבר שיר... אתה פוסק קשרים עם אנשים שלא אוהבים את מקפליי או את המוסיקה שלהם=> לא... כל אחד והטעם המעאפן שלו... אם אתה הולך לדבר עם מישהו, הוא כבר יודע שזה הולך להיות על מקפליי מבלי שהוצאת מילה=> לא... כל הבית ספר שלך יודע שאתה המעריץ הכי גדול של מקפליי=> אולי... הם יודעים שאני מעריצת ווסטלייף גדולה
המורה שלך מרשה לך לרשום במבחנים את השם משפחה של הפייב שלך ממקפליי במקום את השם משפחה שלך=> הלוואי חחח הכינוי שלך במסנג'ר ובאייסיקיו זה משהו עם מקפליי=> בערך... תשובה ל-dude 69 של דאגי חחחחח לכל אתר שאתה נרשם, הכינוי שלך קשור למקפליי איכשהו=> rory או shircherry... לא! הכתובת דואר אלקטרוני שלך כוללת את מקפליי איכשהו=> לא האימייל של הורים שלך כולל איכשהו את מקפליי הודות לך=> לא... הסיסמה שלך איכשהו קשורה למקפליי=> גם לא אתה עושה מסיבה בימי הולדת של חברי מקפליי=> חחחחח לא... אבל כן לג'יימס... אתה מהנהן בראשך בזמן קריאתך ברשימה זו=> אמממ מידי פעם נגמר... סורי על ההרחבה חחח מאוד משעמם לי פה כפי שניתן לראות

hadasrulez

New member
חחחח יש כאן דברים נכונים ../images/Emo3.gif

אני הכרחתי את חברים שלי לראות איתי את כל הסרטים של בחזרה לעתיד
באמת סרט טוב!!! מומלץ חח

למעלה