האם אתה מתכוון להגיע למשחק הבית

RED OR DEAD BS

New member
האם אתה מתכוון להגיע למשחק הבית

הקרוב מול אשדוד לאור פיטוריו/התפטרותו של גוטמן ואולי חזרתו של לופא קדוש? אני מתכוון להגיע בכל מקרה גם אם עדיין לופא לא יוחתם עד אז ואתם מתכוונים להמשיך עם החרם או להגיע סוף סוף לוסרמיל ולהציל את הספינה הטובעת(שזקוקה להרבי גלגלי הצלה).

מוצארט

New member
אני מבין שאתה שואל אותנו

אם כך, אני בהחלט מגיע למשחק הבית הקרוב. לופא קדוש עדיין לא איתנו סופית, אך אני מאמין שזה יקרה בימים הקרובים.

RED OR DEAD BS

New member
הנהלת הקבוצה הוציאה 2600 כרטיסים!!!

למשחק, אבל שוב ז'ינו מגזים במחירים 60 ש"ח למבוגר ו40 ש"ח לילד חיל וסטודנט, לפי החוק זה לא תקין ושוב יהיה בלגאן אוף נמאס עם הקבוצה הזאת, כרטיס ילד חייב להיות חצי מכרטיס מבוגר, לכן במקרה זה הכרטיס צריך לעלות 30 שזה גם מוגזם, חייב להוזיל את המחירים 50 ש"ח מבוגר 25 ילד

מוצארט

New member
שמענו כבר על הדרעק

הזה שנקרא אלי זינו. אם הוא מוציא כזאת כמות מועטה של כרטיסים, שבאמת לא יתפלא על כמות הקהל הזעומה.

RED OR DEAD BS

New member
מועטה? זה לא מעט הבעיה המחיר

2600 זה בהחלט סביר למשחק הזה מול אשדוד והעידן החדש, מה גם שהוא לא יגמור בקושי 500 עם המחירים האלה

The gilads show

New member
מה רע במחירים? |:

אפשר לחשוב שלפני כן התלוננתם. ואני כן מתכוון לבוא למשחק. שער 5. - יש מנוי אחרת לא נראה לי שהייתי בא :\

RED OR DEAD BS

New member
60 מבוגר ו40 ילד????????

קודם כל החוק קובע שמחיר כרטיס ילד לא יעלה מחצי המחיר של כרטיס מבוגר לכן במקרה זה צריך לעלות 30 ש"ח, ואפשר להפעיל שיקול דעת ולהוזיל את המחירים ל20-25 ותראה את וסרמיל כמו פעם, שחילקו כרטיסים ב 10 שקל בבתי הספר, אז ב"ש תחזור להיות עיר של ספורט

למעלה