האם אתה עשוי מחומר של אלופים?

האם אתה עשוי מחומר של אלופים?../images/Emo106.gif

1. האם אתה מצפה בכליון עינים ללכת למכון 2. האם אתה מגיע מוקדם ונשאר מאוחר ככל שאפשר? 3. האם אתה עובד קשה יותר מכל אחד אחר במכון? 4. האם אתה שומר על קור רוח במהלך אימון? 5. האם אתה נשאר ממוקד/מרוכז שאתה מתאמן במכון? 6. האם אתה שואף לשלמות באימון? 7. האם אתה מעודד מתאגרפים צעירים אחרים? 8. האם אתה רוחש כבוד למאמן שלך? 9. האם אתה אוהב להתאמן קשה? 10. האם אתה עוקב בקביעות על פעילות הלב שלך במאמץ? 11. האם אתה אוכל אוכל בריא? 12. האם אתה ניגש להתמודדות בביטחון וענווה? 13. האם אתה מדמיין עצמך כאלוף? 14. האם אתה מכבד את כל היריבים שלך? 15. האם אתה אוהב אתגרים? אז אולי אתה עשוי מחומר של אלופים.... יניב

MikeTyson

New member
לא

1. האם אתה מצפה בכליון עינים ללכת למכון? - כן 2. האם אתה מגיע מוקדם ונשאר מאוחר ככל שאפשר? - לפעמים 3. האם אתה עובד קשה יותר מכל אחד אחר במכון? - לא יודע 4. האם אתה שומר על קור רוח במהלך אימון? - תמיד 5. האם אתה נשאר ממוקד/מרוכז שאתה מתאמן במכון? - לפעמים 6. האם אתה שואף לשלמות באימון? - כן 7. האם אתה מעודד מתאגרפים צעירים אחרים? - כן 8. האם אתה רוחש כבוד למאמן שלך? - זה דבר ראשון. אחרת איך אפשר להתקדם? 9. האם אתה אוהב להתאמן קשה? - כן 10. האם אתה עוקב בקביעות על פעילות הלב שלך במאמץ? - לפעמים 11. האם אתה אוכל אוכל בריא? - הייתי... 12. האם אתה ניגש להתמודדות בביטחון וענווה? - מה?! 13. האם אתה מדמיין עצמך כאלוף? - לא 14. האם אתה מכבד את כל היריבים שלך? - כן 15. האם אתה אוהב אתגרים? - בשביל זה חיים

orslimy

New member
הכל כן! אבל.....

לפעמים זה לא תלוי בי למשל היום, העתקתי במתכונת, תפסו אותי, ועכשיו ההורים תפסו אותי בביצים ולא נתנו לי ללכת לאימון בגלל שאני אוהב את זה כל כך....

MikeTyson

New member
אור, בחיים שלך אל תעתיק במתכונת.

תעתיק אם כבר רק בבחינות הבגרות, אם אתה חייב להעתיק כמובן. אבל בראש ובראשונה אתה צריך ללמוד להסתדר לבד בבחינות.

orslimy

New member
אם כבר מתכונת כן, בגרות לא...

שמע, זה לא היה מתוכנן זה היה בפאניקה ועכשיו אחרי הרבה שכנוע כנראה לא מתייחסים לזה.. אבל ההורים עדיין כועסים עם הנאחס המרוקאי שלהם-הם תמיד צודקים!

MikeTyson

New member
אור...

להעתיק, אם כבר להעתיק אז זה רק בבגרות. אגב, מביאים כל מיני מוזרים ממשרד החינוך אנא ערף שישמרו עלינו אבל הם בכלל לא מסתכלים הם טמבלים. זה לא המורים שלנו שהם מכירים אותנו טוב. דבר שני, המתכונת זה 50 % מהבגרות. אם תעתיק כבר מהמתכונת אז הסיכוי שלך להצליח בבגרות הולך וקטן. עוד דבר, אם תצליח במתכונת ואח"כ תיתפס מעתיק בבגרות. תדע אם עברת את המבחן הסופי או לא לפי מה שקיבלת במתכונת. והכי חשוב - שלהעתיק במתכונת זה שטות, כי יש לך עוד מבחן לשפר ולקבל ציון טוב במבחן הבגרות. אז חבל...

orslimy

New member
שמע

אצלנו המתכונת זה 30% מהציון הגשה שזה 50 אחוז מהסופי אז זה בסדר יש לי ממוצע 95 שם והוא לא נותן לי 40 הוא מרחם כי סיפרתי לו מה קרה אז יהיה בסדר ואני מעדיף שלא להעתיק בבגרות כי זה אידיוטי ודרך אגב, הקרבות ב ESPN יש טובים ויש רעים בדיו כמו בארץ

eladי

New member
אחי..... עדיף בכלל לא להעתיק

לא רוצה להשמע כמו איזה מטיף מוסר, אבל עדיף להכשל על פני להעתיק. ועוד נקודה למחשבה - לפעמים זה שמעתיקים ממנו הוא לא הכי חכם בעולם... אתה יודע

orslimy

New member
חחחחחחחחחח

העתקתי מהמיקודית על הברכיים במקרה הזה היא הכי חכמה

eladי

New member
השאלה לא מי הכי חכם...

עזוב אותך משטויות. עדיף לצאת עם כשלון מאשר עם העתקה. אף מורה לא שווה שיעתיקו במתכונת שלו...

Pyongwon

New member
you cut this kid some slack and

nothing happens. I know the kid. Very well. He's an ex-student of mine!

orslimy

New member
ג'סיקה...

מה אני אעשה היה דבר אידיוטי לעשות אבל אי אפשר לשנות את העבר

Pyongwon

New member
Dude, you could have thought

it through! What possible advantage could you have had by cheating??? What's with you??? Wake up, man! Why look for trouble? You know that it'll find you! Damn it, Orr! EVIL ONE!!!

orslimy

New member
ג'סיקה, היום לא הלכתי לאימון....

אני מפוצץ באנרגיה- אל תתחילי איתי! זה קרה ולא יקרה שוב... וזה הכל בגלל ישו או בשבילך jesus

Pyongwon

New member
ICQ me, Or. 126619098

And I'll tell you what to do with that excess energy you seem to have

Pyongwon

New member
יצאת בזול. מזלך שלא ניתקו את העניין

לגמרי. מה, לא סיפרו לך? פעם תפסתי תלמיד מאוד ידוע מעתיק במבחן. אח"כ ישב איזה 4 שעות ולמד את החומר בע"פ, מה שהיה לו כתוב על הדף , בסדר שהיה כתוב על הדף. עונש חינוכי בהחלט. עדיין - פספסת אימון אחד. תגיד תודה, תשתוק, ותלמד לבגרות. אתה מפוצץ אנרגיה - נפלא. תעבוד גמישות. לא צחוק. ג'ס.

למעלה