האם אתה קמצן מסריח?

THE WIZARD 55

New member
האם אתה קמצן מסריח?

אישה מצאתי לך שאלונים..
יללה תכתבו מה יצא לכם.. עדיין לא מצאתי מבחנים ברמה גבוהה להביא לכאן...מחפשת:) בינתיים קצת שטויות

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif הבול אנתה..

אין לי כח, כל היום מחוברת לאוזניות ושומעת שירים, חייבת לשבור אותן.

THE WIZARD 55

New member
בירות

למי שמשעמם.. כשישעמם לי גם אני אעשה אותם... ערב טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
מייק מהשירותים, אם תבוא ואני כבר לא יהיה פה

אז הנה מעליי, עוד שיר... ושמחה שמצאת את הסוס...תספר חוויות:)

mike00

New member
מצאתי את הסוס אבל לא קבלתי אותו../images/Emo10.gif

נסענו בהתחלה לאיזה מישהו שדוד שלי מכיר שמתפרנס ממכירת סוסים,הוא נתן לנו שם של מישהו במג'דל כרום שהוא יודע שקנה סוס מהסוג הזה.. הגענו אל האיש הזה והסוס שלי היה אצלו בחצר,דוד שלי התעצבן וכמעט הלכנו שם מכות עם חצי כפר... אחרי שכולם נרגעו האיש הסביר שהוא בעצמו קנה את הסוס ושילם עליו כסף ככה שהוא את הסוס לא מחזיר עד שהוא לא מקבל את הכסף שלו חזרה... היום היינו אצל מי שמכר לו את הסוס,לא הלך טוב בדיבורים והמשטרה אומרת שהיא צריכה הוכחות שהוא גנב את הסוס ובקיצור גם אם המשטרה יכולה לפתור את העניין זה יקח הרבה מאוד זמן ויהיה כרוך בטרטור מעצבן... מחר אנחנו הולכים לסגור את זה בלי המשטרה,אני מקווה שמחר יהיו לי חדשות יותר טובות ושגולדי יחזור הביתה..

THE WIZARD 55

New member
מה זה צריכה הוכחות שגנב?

מגישים תלונה, נותנים תיאור של הסוס, ושהמשטרה תביא אותו איזה מעצבן זה.. מקסימום תביאו קצת דרוזים איתכם, בטוח תקבלו את הסוס חזרה מחר...

mike00

New member
דוד שלי גדל עם בדואים באזור תחנת הרכבת של

חדרה......יש שם משפחה שחיה כבר הרבה מאוד שנים....הוא גם דובר ערבית שוטפת מהבית...לא מאמינים לו שהוא יהודי
כשנכנסו לכפר שאלו אותו מה לו ולאשכנזי הזה[אני
].... בכל מקרה אני בטוח שנסתדר רק מקווה שלא יראו מחר בטלוויזיה מהומות במג'דל כרום.

THE WIZARD 55

New member
אם אתם כבר שם, תקפצו לסכנין

אחלה כנאפה יש שם... אתה אשכנזי מייק? חחחחח

למעלה