האם אתה שונא רוסים, מר טיאר?!

boris5

New member
האם אתה שונא רוסים, מר טיאר?!

באחת התוכניות בבחירת מר ומיס טיאר אמרת שטוב שבחורה ישראלית אמיתית זכתה. האם העולים הכי נפלאים שעלו אי-פעם ארצה, כמוני למשל לא אמורים להרגיש כמו ישראלים?! מה עליי לעשות כדי שמר טיאר יחשיב אותי ישראלי?! לא מספיק שמזרחי רצח בחור יהודי מרוסיה, אז אתה מוסיף על החטא?! הייתכן שאתה גזען מהסוג הגרוע שקיים כאן בארץ?! אשמח לשמוע תשובות לשאלות.

dors

New member
שמוליק טיאר יגיע בקרוב לפורום,

אני מדבר איתו ברגעים אלה, מקווה שהתהליך יהיה קצר כמה שאפשר כדי ששמוליק יצטרף. קצת סבלנות

boris5

New member
לדורס

אני באמת מצפה לתשובה בהקדם האפשרי. איש ציבורי אינו יכול להכפיש ציבור של יותר ממיליון אנשים ולצאת מזה כאילו כלום!

dors

New member
תשמע...

אני שומע הרבה את שמוליק ואני יכול להגיד לך בוודאות, אם יש מישהו שהוא לא גזען - זה שמוליק. בכל אופן, אני בטוח שתקבל תשובה ראויה משמולןיק ברגע שהוא יגיע (וזה, אני מקווה, יקרה בקרוב).

boris5

New member
תשמע

אני מאוד מעריך אותך, אך הייתי רוצה לשמוע התייחסות של שמוליק עצמו לציטוט:"כמה טוב שבחורה ישראלית אמיתית זכתה בתחרות מיס טיאר" הייתה שם מתחרה עולה יהודייה מרוסיה ולדעתי התבטאות של שמוליק פוגעת בעלייה הרוסית ונותנת לגיטימציה למקרים,דוגמת אלו שקרו באשדוד בסוף השבוע.

eaq

New member
אתה בכלל לא מכיר את שמוליק...

איך אתה יכול להגיד ששמוליק שונא רוסים או גזען?. אתה בכוונה הוצאת את הדברים מהקשרם. שמוליק אמר לבחורה שיש לה יופי ישראלי ומה לא בסדר בזה
אם היית מכיר קצת את שמוליק או מאזין לתוכנית המצוינת שלו ברדיו היית יודע ששמוליק הוא אחד שאוהב אנשים וגזען זה הדבר האחרון שאתה יכול לומר עליו
אני מאחל לך שתפנים את זה שטעית ושתדע ללמוד להעריך מעט אנשים טובים כמו שמוליק.
שוקקה מהצ'אט של 103

boris5

New member
ובינתיים

שמוליק טיאר שומר על זכות השתיקה. מממ... מעניין למה. ובטח התחקירניות שלו לא יתנו לי לעלות לשידור ביום שלישי כדי לדבר איתו. דרך אגב, מישהו יודע מה מספר הטלפון שאפשר להתקשר אליו ב103 אף.אם?

dors

New member
מי שכתב לך את התשובה,

הוא לא שמוליק טיאר האמיתי, הודעותיו של המתחזה נמחקו והוא נחסם מהפורום.

boris5

New member
וואלה יופי

ובינתיים כתבתי לו התנצלות בפורום אחר. איך אדע שטיאר האוריגינל נכנס לכאן? באמת הפורום שלכם יבש משהו ומאוד לא רציני.

dors

New member
הפורום עוד לא פעיל ממש,

חכה לאט לאט שהקהילה תתגבש, יותר אנשים יגיעו, סבלנות. ככשמוליק האיתי יגיע לפורום אתם תדעו עליו

boris5

New member
נו, מה קורה?

אני עדיין ממתין לשמוליק. נראה לי שאני אנסה כבר להשיג אותו ברדיו או להגיע להרצליה, לרחוב קסם 12. ממך, דורס יקירי, אני בינתיים לא רואה תוצאות חיוביות.

בוביץ

New member
תרגע חביבי

הוא יהיה בקרוב לא יודעים בדיוק.. תחכה בסבלנות ולדעתי אתה טועה לחלוטין פשוט לא הבנת את דבריו נכונה.

boris5

New member
זהו, נגמר

דיברתי עם שמוליק עכשיו ברדיו והבהרנו את הנושא ולכן אני מתנצל גם כאן אם טעיתי בשיקול דעת כלפי שמוליק ובאמת טעיתי. וזו לא בושה להודות בטעויות

boris5

New member
ועוד דבר

אין כנראה סלב בארץ, שכ"כ כיף לדבר איתו, כאילו הוא החבר הכי טוב שלך. אך אני, בניגוד לישראלים רבים מאמין בזכו מוחלטת לפרטיות של סלב בחייו האישיים, כאשר הוא "לא בתפקיד" ומגנה אנשים, שבגללם שמוליק החליף כמה פעמים את מספר הטלפון וגם את האנשים שניגשים למפורסם ברחוב (צביקה הדר), נותנים לו צפחה ומבקשים שיעשה חיקוי של זיוזיו חלסטרה, בזמן שבן-אדם סועד את ליבו במסעדה. וזה רק אחד מהמקרים המגעילים בארץ.

בוריס הזועם, קבלת תשובה בשידור חי

לידעתכם, בוריס לא רק אומר בוריס גם עושה. בתאריך 20 באוקטובר, בוריס היקר עלה לשידור בתכניתי ב103fm וקבל תשובה שלדעתי ספקה אותו בעניין טענתו. בסיכום שיחתנו הבין בוריס שאני ההפך הגמור מגזען.

boris5

New member
למה זועם?

בכל מקרה אם אני זועם, זה בנושאים אחרים. ועוד פעם תודה על השיחה המהנה מאתמול. מי יתן ויהיו יותר אנשים כמוך במדינת ישראל.

למעלה