האם אתם באמת חושבים ..

האם אתם באמת חושבים ..

האם אתם באמת אבל באמת ,בשיא הכנות חושבים שתהיה מלחמה ? ואם כן ,אז גדולה או קטנה ואגב אם אתם רוצים להגיב לשאלה שלי אין דבר כזה : אי אפשר לדעת יש רק : כן או לא וזו רק חשיבה בלי פה לשטן !!! אוהבת ממש נעמונה בת 9

תראי

אני לא חושבת שזה ממש משנה... כלומר, מה זה משנה מה אנחנו חושבים? כמובן שאני מקווה שלא תהיה מלחמה, אבל בעצם, גם זה לא משנה לאף אחד! מה איכפת לג'ורג' בוש מה אנחנו רוצים?! כל מה שאיכפת לו זה האינטרסים שלו!

Pagra Baleben

New member
נתנחם בזה שיש חופש...../images/Emo185.gif

לצערנו, תהיה מלחמה (לפי דעתי)... אבל יש גם יתרונות! חופש לבלות קצת *זמן איכות* עם המשפחה (גם לי מותר להמציא בולשיט, לא רק לאנשים שאמורים להרגיע אותנו בטלוויזיה) וזהו בעצם0_0 גאד, אני כבר לא אוהבת את בוש יותר..-_-

לפחות אולי נקבל רצף של../images/Emo16.gif

תוכניות בידור וקומדיות טובות (ע"ע רק בישראל, החיים זה לא הכל, ועוד..).. כי בשעת מלחמה, משדרים בטלוויזיה (בנוסף לחדשות) תוכניות בידור, ותוכניות מתח...
ניר

כן... ../images/Emo16.gif

אני מעדיף לא לפרט את המקורות שלי (לא הם לא בדיוק בני אדם...), אבל- אני מעריך שכן תהיה מלחמה... אני גם חושב שהיא תהיה מתישהו ביום רביעי, וחמישי- לאו דווקא הקרובים, אבל מתישהו בימים האלו... ואם היא תהיה קטנה או גדולה? לדעתי היא לא תהיה ממש גדולה... משהו כמו מלחמת המפרץ הראשונה.
ניר

הייתי מעדיפה לדמיין שלא...../images/Emo4.gif

כמו פר' ג'יימס פוטר- המקורות שלי לא בדיוק בשר ודם, בחודש הקרוב... סביר להניח שתתחיל המלחמה...
אני באמת לא יודעת אם גדולה או קטנה... מקווה ש-קטנה... אני מניחה שלא יהיה משהו גדול ובהחלט מקווה שלא יותר ממלחמת המפרץ...!

אמממ....

אני חושבת שלא, אבל יודעת שכן. מקווה שלא, אבל קצת רוצה שכן. פשוט אם תהיה מלחמה החומר בבגרויות מתקזז.

למעלה