האם אתם בוטחים, מאמינים בבן/בת...

האם אתם בוטחים, מאמינים בבן/בת...

הזוג שלכם בעיניים עצומות? למשל: בתחום הכספי, שמירת אמונים. יפה המחשבה לכל שעת... אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

פרה עיוורת?

אני לא בעד משחקים ובטח שלא ישחקו בי קצרת אמונה אולי בגלל סיבות מהעבר למדתי שכן יפה שעה אחת קודם.. האמון בא עם הזמן אך לא תמיד צריך זמן יש אנשים שאת קולטת שהם אמינים עוד מההתחלה ויש אנשים שאת לא בוטחת בהם מההתחלה

*יערית

New member
אילנה זוכרת...

מה שאמרתי לך במסיה של שישי שעבר?{הוא פיצל את חשבונות הבנק
} זה היה מהומור בכדי להקים אותך מהכסא.... אז זהו שאני מאופיי מאמינה לדברים שמספרים לי, ביום שאני אפסיק להאמין ואחייה לצד אדם מתוך חשש, או רצון לבדוק כל דבר שאמר או עשה כי אני לא בוטחת בו... אבוי לי ולמערכת היחסים שלי
הובנתי נכון?

ליערית ולכל המאמינים צהרים טובים

השאלה הזו עלתה עקב שיתוף של אחת הנשים בקבוצה שלי האישה נשואה זה מס' ררב של שנים + 3 ילדים עסק, בית והכל נראה יפה לפני מס' ימים באחד הערמות ההניירת של הבעל נפל לידיה מסמך המראה כי הבעל העביר לאחיו סכום כסף לא מבוטל וכל חייה נכנסו למערבולת של מחשבות, חשדות כי דבר לא הוזכר על העניין לצערי לא פעם שמעתי על אירועים מאן אלה והאישה בטוחה והכל נראה כהלכה יערית מאחר והעלאת את השאלה אענה לך לגבי דברייך לאותו יום שישי כשגבית כסף ובצחוק אמרת שבן זוגי שילם עבורו ובקש ממך שאשלם לעצמי והייתי המומה א. לא מכירה את רמת ההומר שלך וחשבתי שאת רצינית ומצד שני לא הסתדרר לי הסיפור שכך בן זוגי יגיב ב. יש לנו חשבון משותף שהוא על שמי כלומר לבן זוגי אין חשבון נוסף (מסיבות אישיות) וכל הכספים נכנסים לחשבון שלי כלומר לי יש שליטה מוחלטת בעניין הכספים וגם הוצאת מהכספומט לפני שהגענו למסיבה והוא החזיק את הכסף ובכלל הוא תמיד זה שמשלם אך לעניין האימון והביטון על אף שיש לנו חשבון אחד והוא שלי ועל אף שאני היום יודעת עם מי אני חייה כי אני זו שבחרתי לחיות איתו ובדקתי את אישיותו, עברו, והתנהגותו דבר אחד למדתי בחיים אאחרי שהתגרשתי אם האקס שלי שיש לי ילדים איתו היו לי משחקי כוחות כספיים אני היום חייבת לחשוב על היום השחור תמיד חשבתי שנישואים זה לכל החיים ושאין לי מה לדאוג גם אם אתגרש כי האקס שלי היה אדם מקסים טוב ואיכפתי לילדים אם הוא שינה את עורו גם כלפי ילדיו מי הוא זה החבר או הבעל החדש שאוכל לסמוך עליו בעיניים עצומות כן,אני מאוד מאמינה בבן זוגי הנוכחי היום גם בנושא אהבתו אלי והכנות אך מי מבטיח לי מה יהיה מחר לכן אני מחייבת את עצמי על אף האימון, והביטחון שלי באדם שאותו אני אוהבת לפקוח עינים לבדוק, לשאול וגם לחשוב על היום השחור להיות מציאותית בנוסף לכך הרי גם בן זוגי ואני הבאנו את רכושינו ואוצרינו מהחיים הקודמים אני כבר בהתחלה דרשתי לעשות חוזה דרך עורך דין למען הסדר הטוב ולמען הגנת הרכוש שמיועד לילדיי איך אומרים "כבדהו וחשדהו" אולי זה לא פייר ולאא הוגן כי בן זוגי משתכר ההרבה יותר ממני ואאין הואא עושה חשבון או הגבלות אך אני יותר חשדנית ואולי מציאותית ולאור כל הסיפורים הקשים סביבי מנסה להקטין בעיות וחוסרר אונים בעתיד הלא מובן מאליו הלוואי שלא היה את היצר הרע וההפתעות הרעות והיינו חיים במי מנוחות אך אין אנו יודעים מה צופן בחובו העתיד עבורנו לכן צריך לדאוג גם למחר בעיניים פקוחות אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות שלו אך מי מבטיח לי מ

*יערית

New member
אילנה...

לגבי מה שנעשה בשישי שעבר מקווה שלקחת את ההומור "המיוחד" שלי בצורה חיובית כי ממש לא היתה בכוותי לקלקל משהו שם בקן אהבה שלכם
שנית אני קוראת אותך ולא מאמינה שאני צריכה לפגוש באמא שלי בפורום..צר לי ..אני לא מתחברת לימים שחורים, לא מתחברת לשחורות,לא מתחברת למחשבה הפאסימית הזו, המחשבה האגוצנטרית הזו,המחשבה שכ"כ מקלקלת וגורמת לשקרים ,לתככנות ולהרס ... חוץ מזה מאוד מתחברת לבגדים בצבע שחור! אמא שלי תמיד נהגה לומר לנו לשמור תמיד כסף מבלי שהבן זוג ידע כי הנה גם אבא שלי יום אחד עזה ולקח איתו את כל החסכונות שהם צברו יחד..למזלה היא שמרה מעט בצד ולכן היה לה איך להמשיך את חייה.. אך אני שואלת אותך...האם כולם שווים? האם כולם דומים בהתנהגות? כן כן מדובר בכסך..וכן אני נאיבית לגבי הכסף... אך זה כל מה שיש לי ואת זה הוא יודע ..זה כל מה שיש לו ואת זה אני יודעת,מעבר לזה מה יאמר העתיד..בכדי לדאוד לעתידך נקי ובטוח יש היום ברוך השם הסכמי ממון,חוזים שנוטים לעשות אפילו בפרק הראשון..יש דרך איך לצאת מהיום שבו צריך לומר שלום, ויוצאים ממנו נישכרים ומחוייכים ולוחצים ידיים!@ הדרך שלך לא מקובלת עליי,הדרך הזו גורמת לי להיות חשאית , חשדנית,ובתוך תוכך את חוששת בכל יום מהעתיד שצפוי לך ואם את רואה שחורות זה יבוא!{כך אני מאמינה} מכיוון שאת כל מה שהיה לי וחסכתי מגיל 18 הוצאתי עבור אופנוע שרצה האקס שלי בנישואים..זה שלנו כך חשבתי... היום את החסכונות שיש לי משאירה עבור ילדיי, וכמובן לעתיד שלי..לא מפרישה ליום השחור.. מפרישה ליום שבו אזדקק לכסף הזה אם במשותף עם בן זוגי ואם לא. שבת שלום

את קצת מעוותית, וקצת מחזקת את דבריי

כל אחד לוקח דבררים לפי הבנתו ררק כדי לשים דברים על דיוקן לא ציינתי בשום מקום שצריך להסתיר מבן הזוג אלה אמרתי שרק צריך לפקוח עיניים את בעצמך נתת דוגמא עם מקרה דומה לדוגמא שאני נתתי שיכולות להיות הפתעות וצריכים להיות מוכנים אליהם ונכון כפי שציינתי יש חוזים שעל פיהם אני נהגתי כדי להגן על רכושי אם תקראי את דברייך האחרונים את בעצמך כותבת שאת שומרת לך ולילדייך ולעתיד שלך מה הההבדל ליום שתזדקקי לכסף אם במשותף עם בן זוגך "ואם לא" ההתיאור של היום השחור לצערי יש גם כאלה ואדם מציאותי בריא בהשקפותיו דואג ליום הזה כפי שציינתי "איננו יכולים לדעת מה צופן בחובו העתיד עבוררנו" לא צרריכים להיות עסוקים ומוטרדים אלה עירניים מאחלת לך בכל ליבי שלא תחווי חוויה של חוסר אמינות מכל סוג שהוא אילנה

קורין1

New member
אם לא הייתי בוטחת בו לא......

להייתי נשארת איתו אפילו לא לרגע. אי אפשר להיות עם בן זוג שלא סומכים עליו

היי קורין, שבת שלום...

קורין גם אני בוטחת ומאמינה בבן זוגי והרי ברור לכולם שבחרנו בני זוג אמינים אך האם אנחנו יכולים גם לעצום עיניים כפי שכבר עשינו בעבר עם האיקסים שלנו שהנחנו את כל כולנו בידם ולפתע התגלו תכונות נסתרות הרי האמנו בהם עד כי יצרנו משפחה עם ילדים גם באיקס שלך בחרת מתוך אמון וביטחון בעיניים עצומות ומה קרה פתאום? אני לא יודעת מה קרה אצלך בהליכי גירושים אך אני יודעת מה קרה אצלי ואצל אלה ששיתפו אותי אני זוכרת שבהזדמנויות שונות היו אומרים לי שימי כסף בצד פתחי לעצמך חשבון ושמרי כסף ל"יום השחור" ואני במלוא האמונה באיקס מי היה צריך לחשוב על זה אבל הרבה נשים גם על רכושם לא מגנים בזוגיות השניה וזה חבל ומסוכן אילנה

למעלה